Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.864
- 94.920
- 4.978
allam nasip et
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray'ı yanlış hecelemişiz ilk defa fark ediyorumallam nasip et
![]()
Zahahahahahaha sende geriden izleyeceksinYaklaşık 45 dakikadır müşteri hizmetlerini bekliyorum telefonda açmadılar
Saldım artık
Mitsö varken, Berkan ?!
Zenci Santrafor Severim
Evet. Futboldan anlayan bir renkdaş görmek güzel.——-Sergio——-Midstjö——
Morutan—Mertens——Zaniolo
————Bakambu————-
Hem Kerem’i keserim hem Yunus’u. Kamp döneminde bomboş takıldılar. İkinci yarı da Halil ile Barış Alper’i alırım oyuna mesajı çakarım. Çiftlik değil burası
Kadroda yokZaha yedeklerde olur mu, yoksa Halen formda degil mi adale sorunu sonrasi.
Keşke olsaydı da izleseydik
İcardi Zaha maaşını nasıl ödeyeceğizUlan şu ön eleme maçlarını şifresiz yayınlayın bari! İki kuruş için taraftarın çektiği çileye bak.
Insan yonetmek kolay degil, genis bakmak lazim.——-Sergio——-Midstjö——
Morutan—Mertens——Zaniolo
————Bakambu————-
Hem Kerem’i keserim hem Yunus’u. Kamp döneminde bomboş takıldılar. İkinci yarı da Halil ile Barış Alper’i alırım oyuna mesajı çakarım. Çiftlik değil burası
Ya da şunu da düşünebilir. Ulan geçen sene Yunusla takıla takıla Kasım’a kadar yattım. Bu sene bir dünya adam aldılar gene saçmasapan başlarsam formayı kapmak zorlaşabilir.Insan yonetmek kolay degil, genis bakmak lazim.
Kerem’i keselim de ligde oynatmaya mecbursun. Hadi ligde de kes bakalim diye dusunebilir, oyuncuyu bu sekilde kazanamayabilirsin, ters tepebilir.
Insallah Okan hoca en iyisini yapacaktir.
Niyet etsek daha doğru olabilir üstatİNAT ettik bu maçı izleyecegiz
——-Sergio——-Midstjö——
Morutan—Mertens——Zaniolo
————Bakambu————-