ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Zalgiris Vilnius | MS | 2 Ağustos

Baris & Halil yerine herkes Mourtan & Bukambu oynasin dedi ilk 11'i gorunce. Neden boyle birsey yazildigini kanitlayan ilk yari oldu. Ikisinin toplam sanirim 1 adet olumlu haraketi yok, sadece Baris'in sari kart yedirdigi pozisyon disinda.

Bu topcular yeterli degil, rotasyon olarak tutuyoruz da lig icin de yeterli olmayabilir. Halil zaten gecen oynadigi zaman da iyi is cikaramadi, neden aldik anlamak zor. Baris ise forvet disinda oynayamaz, orda da spesifik maclarda oynar. Yetenekleri kisitli malesef.

Ikinci yari bahsettigimiz degisiklik olursa cok rahat aliriz maci. Olmazsa rakibin bos alan birakmasina bagli ya gol yeriz, ya da ikinciyi atariz.
Hocam maçı izlediğine emin misin ya? Barış Alper ilk yarının en iyisi.

Bazen pres yaparken orta sahayı çok boşaltıyoruz. Baskı altındayken zorla attıkları orta mesafeli bir topla bile çıkıveriyorlar. Buna izin vermememiz lazım. Berkan ve Oliveira'nın daha iyi pozisyon alması lazım oralarda.

Onun dışında rakibi dengesiz yakaladığımızda doğru tercihleri asla yapamıyoruz. Çok sinir bozucu.

Halilin pozisyonunda Icardi olsa Angelinoya vermisti pasi belkide 2-0 ondeydik simdi

Şu rakip karşısında barış sergio halil berkan fark yaratamıyorsa, yedek olunca ağlamayacaklar. İlk 11 ile yedeklerimiz arasında uçurum var tek korkum bu. Eksikler tamamlanınca sittim sene forma morma görmez bunlar. Bu Morutan bunların alayını top diye oynar net.

Yalnız adamların uzun pasları ve kafa pasları iyi yav hele kafayla pasları sinir bozdu. Bir anda rakip eksiltiyorlar.

Bu önde baskı olayını Avrupa'da da oynayacaksak apo nellson ile olmaz, bugün eleman kaleye girecekti, apo zar zor belini çevirdi, ya Avrupa'da tamamen bekleyerek oynayacağız, ya da bir stoperimiz hızlı olacak
kalitesi yüksek rakiplere karşı böyle oynatmaz diye düşünüyorum. test bir rakibe denk gelirse ağır skor çıkar.

herifler 2 gram yetenek ama iyi ve sağlıklı eğitimle bizi baya zorluyorlar

bizim türkolar kafayı kaldırmayı bilse maç çoktan kopacak ama herkes sneijdercilik oynuyor.

hakikaten eğitim şart

Geri
Üst Alt