- 25 Ocak 2010
- 53.045
- 38.513
- 3.763
Bu arada az önce s sport plus’ın müşteri hizmetleri ile görüştüm yayıncı kuruluş biz değiliz biz yayınlamayacağız falan dedi
Nerede yayinlanacak bu mac
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
433 denemeyelim mi Murhanımhayirdir rakip cok üst düzey takim mi ki berkan mitsjö oliveira üclüsü oynayacak?
433 denemeyelim mi Murhanım
Utanmaz herife bak Berkanla Mertens’i kesiyorMuslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Kaan Oliveira
Zaniolo Morutan Kerem
Bakambu
cikip 2.yari Mertens'i dahil edelim derim.
Morutsan yerine direkt mertens olursa olurMuslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Kaan Oliveira
Zaniolo Morutan Kerem
Bakambu
cikip 2.yari Mertens'i dahil edelim derim.
dm lütfenUtanmaz herife bak Berkanla Mertens’i kesiyor
Takıntılı hater seni
Evet fb ve bjk nin rövanş maçlarını almışlar ama bizimkini almamışlar. Herhalde bizimkiler iyi sövdü o gün bunlara, bunların da maçası yemedi tekrar almaya. Bein, exxen, dsmart hatta trt ye kadar yolu var, yayınsız kalmayız herhalde o kadar rezillik de olmasın bi zahmet.Bu arada az önce s sport plus’ın müşteri hizmetleri ile görüştüm yayıncı kuruluş biz değiliz biz yayınlamayacağız falan dedi
Bakambu iyi al ver yapıyor icardi de öyle. Statik değiller bu çok iyiAntrenmandaki çift kale maçı şimdi izledim Halil Kerem Bakambu 3lüsü forvette güzel anlaşıyor
İlk 11de çıkmalı direkt.Bakambu iyi al ver yapıyor icardi de öyle. Statik değiller bu çok iyi
Maç yayını yok, radyodan takip edecez artıkharbiden maçın yayıncısı henüz belli değil macun kaplıcalı tv8'den yayınlasa bari
Santraforları oynadı mı acaba sakatlanmıştıLigde lider takıma kendi evlerinde 2-1 kaybettiler bu arada
Santraforları oynadı mı acaba sakatlanmıştı