Madem tek maç yayın yapacaklar niye maçın içine etti bu koduklarım.Bu arada az önce s sport plus’ın müşteri hizmetleri ile görüştüm yayıncı kuruluş biz değiliz biz yayınlamayacağız falan dedi
Nerede yayinlanacak bu mac
Madem tek maç yayın yapacaklar niye maçın içine etti bu koduklarım.Bu arada az önce s sport plus’ın müşteri hizmetleri ile görüştüm yayıncı kuruluş biz değiliz biz yayınlamayacağız falan dedi
Nerede yayinlanacak bu mac
Tv 8.5 olabilir diye düşünüyorum.Maç büyük ihtimalle Exxen'de.Tv 8,5'ta yayınlanırsa şaşırmam..
Bu kadar transferden sonra ilgiyi kendi kanalına çekmek isteyecektir.Eğer turu geçersek diğer maçlar Exxen'de olur hem tepki de çekmemiş olur fazlalıkla..Tv 8.5 olabilir diye düşünüyorum.
Öyle bir durumda Acur ile ilgili fikirlerimTv 8.5 olabilir diye düşünüyorum.
Genelde ön eleme maçlarından bazıları ara ara televizyonda oluyordu umarım olur çünkü ülkede internette çökme ihtimali yine olur rezillik yaşamayalım.Bu kadar transferden sonra ilgiyi kendi kanalına çekmek isteyecektir.Eğer turu geçersek diğer maçlar Exxen'de olur hem tepki de çekmemiş olur fazlalıkla..
Yedek takım mı çıkmışlar yine
Bize ilk golü atan çakma Zaha oynamamış, İlk maçtaki taktiği uygulayıp onunla kontra atağa çıkmaya çalışacaklar tekrar.Yedek takım mı çıkmışlar yine
Aynı maçı biz onlara karşı oynamayız inş
İlk maçtaki gibi gereksiz açık oynamanın lüzumu yok
Hurra hücum yapmamak lazım. Kafa toplarını daha net almalıyız. Santrafor Bakambu yada Halil olmalı duvar olma ve top tutmak için diye düşünüyorum.Yedek takım mı çıkmışlar yine
Aynı maçı biz onlara karşı oynamayız inş
İlk maçtaki gibi gereksiz açık oynamanın lüzumu yok
Halil oynayacak ilk 11de.Hurra hücum yapmamak lazım. Kafa toplarını daha net almalıyız. Santrafor Bakambu yada Halil olmalı duvar olma ve top tutmak için diye düşünüyorum.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bakambu
Kerem Mertens Barış
Berkan Sergio
Angelino Abdülkerim Nelsson Boey
Muslera
İns oynamazbu arada zaniolo keseceksem ilk 11de morutanla çıkarım
dar alanda iş yapacak adam o
ama zaniolo oynar