ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Zalgiris Vilnius | MS | 2 Ağustos

Umarım sakin olup maçı tutarız bir an önce gol aticaz diye saçma sapan pozisyon verip gol yersek daha da derde düşeceğiz

Bam bam bam ağızlarına vurup yollamamız lazım.O siyahi elemanın savunma arkası koşuları hariç bi oyun planları yok.Nelson geçen maça sarhoş gibi çıkmıştı bu maçta daha konsantre olacaktır.2 maç üst üste kötü oynadığını hiç hatırlamıyorum ben Nelsonun şimdiye kadar.

Ilk golü atani herifin basina boey koy ki ilk macta gibi durmadan kontradan basmizi belaya sokmasin. Onu durdurdumuz an rakip gol atamaz. Rakip bizim lig de küme düsmeye oynar ama ciddiye alinmazsa basimiz cok agrir. Bu kadar iyi bir kadro kuruldu CL girmemiz sart oglu sart.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

valla yayınlarla ilgili CİMER'e şikayet/istek yazdım. bi şey olacağı yok ama bi şey yapmasak da olmaz.

Merhaba,

Türk futbolunun başarılı bir dönem geçireceğiniz umduğumuz bu dönemde 1 takımın maçlarını izlemek için bein, dsmart, ssport, exxen gibi 4 tane platforma üye olmak zorundayız.
Bu kadar platforma üye olacak kadar zengin bir halk olmadığımızı, bunun korsan yayınlara zemin hazırladığını düşünüyorum ve ligdeki resmi maçların tek platformda, yurt dışı ve milli maçların ise devlet kanalı olan trt'de yayınlanmasını istiyorum.

İyi çalışmalar dilerim.

Ne kadar çok yazarız, o kadar duyuluruz..

Bu maç boey i fazla çıkartmamak gerekir bence. İlk maç ilerideyken Nelson rakibin hızı karşısında çaresiz kaldı...

Geri
Üst Alt