ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Zalgiris Vilnius | MS | 2 Ağustos

geçen seneden güç kaybettiğimiz ortada. yeni transferler yok hala. ama bu kazanmamıza engel mi değil. gs nin yedek topcuları bu macı almalı alacaktır da zaten o yüzden raad diyorum.

İlk 11den ötürü umutsuzum.keremin ilk maçtaki oyunu devam ederse,sağda baris falan 2022 kadrosu gibi

Morutan en yaratıcı herif inşallah kufur kıyamet geçmez ilkyari.halille iyi anılar yok

maçı nereden izliyoruz beyler. d smart için sadece bu maçı alabiliyor muyuz? araştırmaya vaktim olmadı yardımcı olabilecek var mı?

Bazı arkadaşlar 8 numara lazım değil Raşid değil diyorlar işte bu tam olarak futboldan anlamamak
Bizim yedekler dahil 18 tane sağlam adamımız olmalı 60 maç için
Ki böyle takımlara karşı bile Raşidi torreirayi ariyoruz

64F459FA-51DC-4AAB-9EE1-FBE3E74B661C.webp

Bu herifi hiç sevmem..

Hep de karşıma çıkar..

Koca Türkiye’de bir tane bile Galatasaray maçını etüt edecek birileri yok demekki..!

Zaniolo kapali savunmaya is yapacak oyuncu degil kalin ve cusseli oyuncu ilk macta ne yaptida bu macta ne yapsin barista bu profilde degil ama hic degilse suratli ve ortaligi karistirabiliyor tercih dogrudur

Zaniolo gitsinde kurtulalim italya ispanya ingiltere gibi liglerde basarili olabilecek yapida oyuncu

Stres oldum şuan staddakiler de olmuştur acilen 2 fark yapılmalı yangın çıkabilir

Geri
Üst Alt