ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Zalgiris Vilnius | MS | 2 Ağustos

Savunma ve beklerimiz iyi olduğu için üstün gözüktük.Sağ kanatta da Barış Alper çok yıprattı beklerini.Orta saha ve forvet yok gibi! Takımın en çok koşani 35'lik Mertens olması düşündürücü.60'tan sonra oyuncu değişikliği ile rakip düşer muhtemelen ama o ana kadar skor üstünlüğünü bizde olmalı.Bakambu şart;Halil ne ortalarda doğru yere koşu atabiliyor ne de pres yapabiliyor.3'e 1 giderken pas vermemesi de cabasi, yoruyor izlerken.

kaleci ve savunma 4lümuz hariç, geriye kalan takimda kerem disinda herkesin degisecek olmasi :/

gecen seneki takimin 8'i + angelinho, zaha ve yeni 8 no bu takimin ideal onbiri olacak.

onemli olan bu turlari kayipsiz geçmek. kolay değil.

bildigin yedekler ile oynuyoruz yahu.

Yine de yenmeliyiz de iste kilit acacak oyuncu sayisi az (hazir olanlar icinde). Ama haklisin Mr. Sireydir

Karsidaki takimi izlerken hayret icine dusen bir tek ben miyim ya

Karsi karsiya pozisyonda adam hangi ayagiyla topa vurdugunu unuttu resmen

Hele bir iki tane havadan gelen topa gelisine vurmak isterken iskalayan topculari var ki evlere senlik

Biz de burda Baristi Halildi tartisiyoruz 😁
Sistemli takım ama oyuncular kazma.

Barış da hayvan gibi bence bu takımin sorunu yükleme falan değil hoca da bunun farkında Allah'tan..
Baskı bile tam anlamıyla yapamıyoruz geçen senede uzun aralardan sonra 2'şer maç ortalama civarı oynamıştık hatta çok zorlanmıştık ritim yakalayana kadar böyle devam eder hatta ligin başı için bu maçlar altın değerinde olur. Bugün ki performans bana anormal gelmiyor zaten 4-5 futbolcu değişecek ilk 11'e yerleşecek ama şu an ki futbol normal seviyelerde.

Screenshot_20230802_223319_Samsung Internet.webp

Yalnız maç özelinde Kerem merkezde oynar gibi duruyor. Kanatta geriye gelip kaptırdığı toplardan da kurtulmuş oluruz bu sayede.

ramosun apodan fark yaratacagı nokta nedir

ramosu isterseniz nelsonun yerine isteyin

topla cıkısı apo rahatlatıyor

nelson ramos hız olarak fark yaratamazlar pozisyon bilgisi diyorsanız her takım böyle oynamıyor avrupada tek kişiye şişir koştur

Geri
Üst Alt