ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Zalgiris Vilnius | MS | 2 Ağustos

Okan buruk bize bu sene çok kızılcık şerbeti içirir

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvetteki zenci kasiyer değil de futbolcu olsaydı elenmiştik adam iki mactada dünyaları kaçırdı ...

Okan buruk bize çok kızılcık şerbeti içirir

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bireysel olarak eleştiri yapmıcam takımın formu ilerleyen maçlarda kendine gelecektir ama bu turu en azından daha pragmatik çözebilirdik o konuda eleştiriyorum hocayı

Takimi Ali yigit hazirlasa bu kadar oynardik neyse. Turu kaybetmedik buna sukredecegiz.

Torreira-Icardi-Zaha-Zaniolo ve yeni orta saha transferi gelecek. Çoğunluğu yedek olan avareller sürüsü ile bir şekilde turu geçtik. Boşu boşuna karalar bağlayıp gamlı baykuşluk yapmanın lüzumu yok.

Yalnız futbolumuz ciddi heves kırıcı. Hiç kıpırdanma yoktu nerede ise ya. Birazı bile sinerji verirdi taraftara, bu oyun olan sinerjiyi de götürdü.

Bugün zalgiris değil de ortalama bir kuzey takımı olsaydı karşımız da yeni bir tromso faciasını konuşup kahroluyorduk

Okan 1 aydır bu takıma ne çalıştırmış bilmiyorum da bizim kadar para harcayıp bizim kadar imkanları olan başka hiç bir takım bu kadar beceriksiz olup bu kadar gol pozisyonunu heba etmezdi.

çok şükür. turu geçmek olmazsa olmazdı. bahanesi olamazdı. artık oyuna laf etmeyeceğim şu aşamada. takımın en önemli hatta olmazsa olmaz 2 oyuncusu yoktu. kamp yeni bitti yazın en sıcak zamanları falan diyip geçiştiriyorum. turu geçtik maçın özeti bu

Geri
Üst Alt