ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Zalgiris Vilnius | MS | 2 Ağustos

Sacha Boey.. Resital.. Valla 2 aylık süreçte en çok bu adamı özlemişim onu farkettim yine gözümüzü şenlendirdi, yine ezdi geçti adamların sol tarafını. Maşallah cidden 1 sene boyunca oynadığı her maçta harika performans veren bir adamdan bahsediyoruz. Hakimiden iyi InCollage_20230803_011255100.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dries Mertens.. Kendisi için geçen sene ki Mata gibi olur diyenler utanır mı? Muhtemelen utanmazlar ama utanmaları gerekir. Harika oynadı ve oynadığı oyunun da ötesinde inanılmaz jeneriklik bir gol attı. O formayı kolay vermeyecek. Bu sene de çok kilit açacak Commandante InCollage_20230803_012039708.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

x1080

Yoldaydım yazamadım, ya ne biçim maçtı bu.
Klasik elenmelik performans sergiledik, forvetleri hızlı ama yeteneksiz olduğu için biz turladık.

Bakambu'ya da bir şeyler demeden edemiyeceğim.
O neydi öyle arkadaş, amatör futbolcu gibi dolandı durdu.
Duruşu görüntüsü felan hepsi fail.

1691689452850.png

yakaladigimiz pozisyonlarin bir bölümünü gole cevirsek iki macta toplam 10 gol falan atardik bu futbol fakirlerine

Ferencvaros zalgiris'e iki maçta 7 tane döşeyip pas pas etmiş.

Bir biz zorlandık bu adamlara karşı.

Bunlar zaten köy takımı kıvamındaydı da Olimpija'nın elenmesi şaşırttı beni. Gerçi en iyi oyuncusunu Eyüpspor çeken kulüpten ne bekliyorsam.

Geri
Üst Alt