Murat Pektezel
Sarı Üye
- 21 Şubat 2022
- 150
- 57
- 138
berkan'a 2 gol yazdım saplayacak bugün
Berkan yan pas geri atmakdan kaleye şut dahi atamaz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berkan'a 2 gol yazdım saplayacak bugün
O maç özelinde Zalgiris oyuncusu çok hızlı olduğu için epey etkili olmuştu. Ljubljana için böyle bir tehdit nispeten daha az olacak gibi görünüyor. Dengeli olma konusunda katılıyorum.Torreira'nın oynamaması belki de daha iyi. Zemin nasıl bilmiyoruz. Geri dönmenin coşkusuyla kendini zorlayıp sakatlanmasın yine. Zalgiris eşleşmesindeki gibi savunmayı rakip sahanın ortasına kadar çıkarmazsak idare ederiz bir maç daha.
sen hangi tvden izleyeceksin cihangir
Geçmiş olsun.Zaman geçmiyor... Kız ateşlendi maç saati hastaneye gitmek zorunda kalmayız inşallah...
Geçmiş olsun, şifa dilerimZaman geçmiyor... Kız ateşlendi maç saati hastaneye gitmek zorunda kalmayız inşallah...
Teşekkür ederim...Geçmiş olsun.
Zaman geçmiyor... Kız ateşlendi maç saati hastaneye gitmek zorunda kalmayız inşallah...

Çoocuk daha mühim olduğu için söylüyorum zaten. Şimdilik biraz düştü ateş uyuyor da uyanıncaaına bakacağız artık...abi o ne demek ya çocuk daha mühim değil mi allasen
Sıcayim gsnin maçına
Geçmişler olsun
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çoocuk daha mühim olduğu için söylüyorum zaten. Şimdilik biraz düştü ateş uyuyor da uyanıncaaına bakacağız artık...
insallah maçı kaçırmayız anlamı çıkardım Geçmiş olsun.Zaman geçmiyor... Kız ateşlendi maç saati hastaneye gitmek zorunda kalmayız inşallah...