ŞL 23/24 3. Ön Eleme Turu M:1 | Olimpija Ljubljana 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ağustos | S Sport Plus

IMG_5980.webp

Triplenmisler

Adamlarda hiç bir siyahi futbolcu yok bir kere. Bu takimin tehlike olusturmasi mumkun degildir

Öyle veya böyle eleriz bunlarıda zalgrise göre turu daha rahat geçeceğimizi düşünüyorum.

Bizim bu hafta sonu kesin hazırlık maçı almamız lazım. Kaan, Kazımcan, Olimpiu gibi adamlar neredeyse hiç oynamadı kaç haftadır. Böyle sezon başı olmaz. Dries, Sacha, Victor gibi oyuncular belki 45 dakika oynar ama diğer oyuncuların sürekli maç yapıyor olması lazım sezona hazır girebilmek için.

toreira oynar mı acaba
hazır değilse oynamasın valla sezon baslıyor boku yeriz. belki 2. maç

bide bu maçı rahat geçecekmisiz gibi bir hissiyat var bende.

Oynamaya çalışan takım olsun da bizim takım hazır değilken böylesi daha işimize gelir

açıkçası ludogorets takımı daha ters bir takım herifler 10 kişi bile zorladı olimpijayı

lakin dün akşamki ortasahasız kadroyla biz kimseyi kolay eleyemeyız

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Sergio Torreira
Zaniolo Mertens Kerem
Bakambu​

Kesin tarihler ve maç saatleri belli olmuş,uefa sitesinden de kontrol ettim. Başlığı güncelleyelim lütfen @moderasyon

Zaha ve Icardi en azından 2. maçta süre alabilir bence Torreira ise ilk maçtan süre bulmaya başlar diye düşünüyorum. Bakambu ve Zaniolo bu maç için hazır duruma gelecektir keza Kerem'de rotasyona eklenir her türlü ilk turdan daha iyi durumda oluruz gibi.

Geri
Üst Alt