ŞL 23/24 3. Ön Eleme Turu M:1 | Olimpija Ljubljana 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ağustos | S Sport Plus

stoperlerımızın önünde süpürücü torreira yok 2 tane hayalet var haliyle tedirgin oynuyorlar

bakambu bir santrforla oynamanın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. top tutuyor, dağıtıyor, defansı peşinden sürüklüyor. gol pozisyonların da girmesi cabası.

İlk 20 dakika baya baskılı oynadılar o tempoyu haliyle devam ettiremiyince kontrolü ele aldık biraz akıllı oynasak şurda 2-3 yaparız net

Rakip takıma ayar oldum. Öncelikle bunu belirteyim. Maç ilerideyken ya da gerideyken iyi gidiyor ama orta sahaya gelince b.ka sarıyor. Ne Sergio ne de Berkan bu takımın orta ikilisi olamaz. Bu birinci sıkıntı. İkinci sıkıntı da şu kanatlar rakip bekleri kovalamıyor. Rashica istememin sebebi tam olarak budur. Aga barış iyisin hoşsun da biraz bekini kovala. Kerem iyisin hoşsun da biraz bekini kovala...

Çok gol kaçırdık bitiriciliğimiz yine kötü. Defansta özellikle ilk 20 dakikada hiç konsantre değildik sonra biraz toparladık. Boey'in en kötü maçlarından biri, Kazımcan tüm topları rakibe attır özellikle çıkarken attıkları yüzünden direk pozisyon yedik. Bu maçta tekrar gördük ki Torreira olmadığı zaman orta sahamız çok yumuşak kalıyor bize iyi pozisyon alabilen defansif bir 6-8 lazım Soucek, Lemina hatta Parades'te olur bu tarz.

Bir türlü önde oldugumuzun avantajini kullanamiyoruz, daha rahat oynamamiz gerek, cok acele davraniyoruz, birde zeminden dolayi oyuncularimiz biraz denge kayibi yasiyor gibi geliyor bana. Umarim yönetim orta sahanin halini görüyordur.

Gruplara kalırsak yine mi bu koduğumun kanalı verecek maçları?

Bakambu biraz becerikli olsa ceza sahasi icinde bitirmistik simdiye turu. Baris’in mucadele gucu yuksek maclarda ne kadar etkili oldugunu görüyoruz. Bu adamin acilen bi mentaliteyr sahip olmasi lazim. Cok yetenekli ama kafasini kullanamiyo cogu pozisyonda gec kaliyo. Ama rekiple didisme konusunds cok basarili ve hepsinden galip cikiyo. Kendini biraz gelistirebilse muthis futbolcu olacak da iste.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hani Bakambu rezil bir oyuncuydu? Ben bayagi faydali gordum. Her mac otturur demiyorum ama yedek forvet olarak gayet iyi duruyor.

15 dakikalik oyunla adami sutluyordu bazilariniz. Lafim herkese degil.

Geri
Üst Alt