Turan Himler
Sarı Üye
- 14 Ağustos 2017
- 719
- 364
- 663
Torreira lütfen tşk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Buruk Zaha'yı sol kanatta Kerem'i ortada Mertens gibi kullanacak sanki tabi sürekli yer değiştiririler saha içinde.
Torreira var zaten yanına iyi birini de çekersen problem kalmıyor hatta yerli sınırı yüzünden olursa Salih Özcan bile olabilir bize.saglam bir ortasaha yapamadıktan sonra kerem yerine messi çeksek yine anlamı yok
ön tarafımız aston martin orta taraf renault brodway
angelınoyu elestırmem hakkında fikrinOrta saha yok takımda, defans tabii ki zorlanacak
Hıyarlıkangelınoyu elestırmem hakkında fikrin
Berkan iyi de Oliveira ve Mertens baya kötüBerkani ben begendim kafama daş yemeyecek isem
+Bir adam daha lazım sanki.55-60 maç oynanacak sezonda.hepsinde angelinonun oynamasını beklemiyorsun herhalde.
Ligde gözü kapalı kazımı rotasyonda oynatırsın.bunun sakatlığı,formsuzluk,ceza durumu var.angelinoyu yokluğunda aratmayacak birinin olması fena mı
Elinden geleni yapıyor ama o bize yetmiyor renkdaşBerkani ben begendim kafama daş yemeyecek isem
Top kazanmaya çalışan tek adam defans dörtlüsünün önündekiBerkani ben begendim kafama daş yemeyecek isem