ŞL 23/24 3. Ön Eleme Turu M:1 | Olimpija Ljubljana 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ağustos | S Sport Plus

Okan Buruk Zaha'yı sol kanatta Kerem'i ortada Mertens gibi kullanacak sanki tabi sürekli yer değiştiririler saha içinde.

Bence öyle yapılmamalı
Keremde ortada oynayacak futbol aklı ve bilgisi zayıf maalesef biraz
Ayrıca oradaki adam kesinlikle top kaybı yapmayan bir adam olması lazım
Yoksa her atakta kontra yeriz
Sırtında rakip varken topu alacak, dağıtacak, ya da topla dönecek ve şut veya pas arayacak, bunları yaparken de top kaybı yapmayacak
Kerem biraz bu profile uzak gibi bence

Sspor ses isini halledemiyo bari soylesinler spikere de 1 saniye gec anlatsin maci. Ulan sene olmus 2023 hala ses onden geliyo sacmaliga bak ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hadi Mertens'i anladık. Fiziği bu kadarına müsade ediyor.
Ama orta sahadaki diğer 2 şahıs o kadar ezildi ki...
Ne sahipsiz topları toplayabiliyorlar, ne rakip hücumunu kesebiliyorlar, ne pas sürekliliği sağlayabiliyorlar... İnanilmaz ya harbiden.
10 numara daha elzem diyordum ama harbiden de bu adamlara asla güven olmaz.
Şu hale bak. Şöyle bir takıma karşı bile üstünlük kuramayacaksalar biz bunlara niye para veriyoruz yav.

Oğlum Al rashica yı Sergio yerine koy daha fazla iş yapmazsa ben birşey bilmiyorum...

Zalgiris bu takımdan daha iyi takımdı bu arada. 3/4 tane pozisyon yakaladık atamadık gene bitiricilik problemi yaşıyoruz.

orta sahası olmayan takımda hiçbir savunma tandemi iyi maç çıkarmaz.

berkan-oliviera hiçbir zaman göbekte rakibi karşılamıyor.

Bu maçların hepsini trt'nin vermesi lazım. Marka değerinden bahsediyorsunuz. Alın size marka değeri.

55-60 maç oynanacak sezonda.hepsinde angelinonun oynamasını beklemiyorsun herhalde.
Ligde gözü kapalı kazımı rotasyonda oynatırsın.bunun sakatlığı,formsuzluk,ceza durumu var.angelinoyu yokluğunda aratmayacak birinin olması fena mı
+Bir adam daha lazım sanki.
Dubois belli ki gidecek, sadece kazimcana güvenirsek esnekliğimizi kaybederiz.
Hem bek hemde Defansif ön libero görevini icra edebilecek seviyede bir oyuncu gerek.

Geri
Üst Alt