ŞL 23/24 3. Ön Eleme Turu M:1 | Olimpija Ljubljana 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ağustos | S Sport Plus

Maçı 1080p izlemek mümkün değil. 720p bile izlenmiyor.

cenk e
olivierayı bıze kıtledıkten sonra

görevden el cektirildi sn erden bey tarafından

baktı paralar cok gidecek

kral adam bu ya

60'ta değiştirelim en kötü okan. orta saha iyi değil

hoca 3lü ortsaha olayını sevmıyor fakat mertensi cıkarıp miçoyu alsa enazından göbegi kapatırız belki

Ceferin kupayı takdim edeceği takımı canlı izlemek istemiş

Barış iyi güzel’de 8dk itibaren dan nefes nefese. Geçen sezon ‘da böyleydi. Çok güçlü ama güç dayanıklılık çalışması lazım.

60a dogru Kaan ve Midtsjöyü alirdim Torreira oynayamiyorsa. Orta sahaya stabilize ederiz biraz

D smarta 200 lira bayıldık ama en azından düzgün yayın izledik bu ssport nedir yav böyle çin işkencesi gibi. Rövanş dsmartta olur yine inşallah.

Bende beğendim burada ki futbol ulemalari genç arkadaşları okuyunca farkli maç mı izliyoruz diyorum.
bizim gençler elimizdeki oyunculara rağmen öyle bir futbol oynayalım istiyorlar ki rakip kendi sahasını geçemesin, hatta kaleye şut bile çekmesin biraz daha abatrsalar sahaya hiç çık çıkmasınlar bile diyecekler.

Bu ssporda avrupa maçları formula bilmem ne hepsi sorunsuz yayınlanıyor bilerek yapıyorlar

Umarım böyle birşey yaşanmaz
Sürekli oyuncuları gönderip yenisini getirme sevdası nereden çıktı anlamıyorum.
Sezon başladı transferden ziyade oyuna odaklanmak lazım
Vallahi sevda değil de realite diyelim. Olay oraya gidiyor çünkü. Dubois gittiğinde böyle bir ihtiyacımız doğacağı da aşikar.

Sonra bazı şeyler de bizim elimizde olmayabilir, 28 yaşınds ve sürekli oynamak istiyorum dediğinde adamı tutmak için nasıl ikna etmeyi planliyoruz.

Geri
Üst Alt