ŞL 23/24 3. Ön Eleme Turu M:1 | Olimpija Ljubljana 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ağustos | S Sport Plus

3lü ortasaha cıksa keşke okan hoca bu takımın ön oyuncuları daha becerıklı fırsat vermemek lazım

Şu köy takımlarına karşı ecel terleri döküyorsak şampiyonlar ligi gruplarda ne yapacağız merak ediyorum.

Gönlüm şampiyonlar ligi gruplarında şöyle üç galibiyet alarak gruptan en az 2. olarak çıkma hayal ediyor takıma bakıyorum hayal kalıyor.

O zamana kadar maç ritmine girmiş olur takım.

Tek istediğim şey şampiyonlar ligi gruplarından çıktığımızı şu iki gözümle bir daha görmek. Şansız bir kura gelirse olmayacağını biliyorum ama belki iyi bir kurayla neden olmasın? Bunun için takımın da ışık vermesi lazım azıcık.

Zaniolo antremanlarda yok gibi, maçta olmazsa sağ açıkta yine yunus oynayacak

Tek istediğim şey şampiyonlar ligi gruplarından çıktığımızı şu iki gözümle bir daha görmek. Şansız bir kura gelirse olmayacağını biliyorum ama belki iyi bir kurayla neden olmasın? Bunun için takımın da ışık vermesi lazım azıcık.
Biz bu takımın ana planında Yunus Berkan Barış var diye hayal kurmadık. Onlar yan rol. Ana roldeki oyuncular oynamaya başlayınca değişir her şey.

Tromsø, Östersund, Zalgris bunların hepsinin ortak özelliği liglerinin ortasındayken en fit dönemlerinde maç yapmamızdı 2'sine elendik Zalgris geçtik. Sezon başı mümkünse kuzey liglerinden takım gelmesin en basit örneği Beşiktaş ya da Adana Demirspor'a play off turunda Bodo Glimt gelirse onlarda ciddi sıkıntı yaşayacaklar.

Olimpija maçı Zalgris kadar fiziksel olarak geride olmayız aksine kafa kafaya oluruz. Zalgris 2. maç kadrosu olsa bile o kadar zorlanmayız.

Forumlarından anladığım kadarıyla gurbetçi Galatasaraylılar biletleri almış hep. Bunlar da bilet bulamıyor. UEFA'ya şikayet edilmeliler falan muhabbeti dönmüş. Yanlış anlamış da olabilirim. Garip bir dil çeviriler sağlıklı değil.

Forumlarından anladığım kadarıyla gurbetçi Galatasaraylılar biletleri almış hep. Bunlar da bilet bulamıyor. UEFA'ya şikayet edilmeliler falan muhabbeti dönmüş. Yanlış anlamış da olabilirim. Garip bir dil çeviriler sağlıklı değil.
Ben de çevireyim dedim de maç başlığında full bilet işi konuşmuş adamlar, maça dair yorum yok denecek kadar az bilet işiyle kafayı bozmuşlar. Kendi tribünlerine sızmış olmamızdan korkuyolar.

Bunların hızlı oyuncusu var mı. İnşallah yine defansı mal gibi öne çıkmaz hocamiz.

Tromsø, Östersund, Zalgris bunların hepsinin ortak özelliği liglerinin ortasındayken en fit dönemlerinde maç yapmamızdı 2'sine elendik Zalgris geçtik. Sezon başı mümkünse kuzey liglerinden takım gelmesin en basit örneği Beşiktaş ya da Adana Demirspor'a play off turunda Bodo Glimt gelirse onlarda ciddi sıkıntı yaşayacaklar.

Olimpija maçı Zalgris kadar fiziksel olarak geride olmayız aksine kafa kafaya oluruz. Zalgris 2. maç kadrosu olsa bile o kadar zorlanmayız.
Bir zahmet artik bu tarz maclari hazirlik macina cevirip ilk yarilardan isi bitirelim. Ecel terlerini gectim beraberlik falan yakismaz. 30 mac yapmis takim degil bunlar. Zalgiris fizik olarak hirpaladi ama bunlarin ligi baslamamis daha.

2.Zalgiris macinda kacirdiklarimizin yarisini gol yapsak farka gitmisti bu arada. Fizik falan neyse de 1 tane adam gününde olsa yetiyordu.

Ilk maci evimizde oynasak sanki bir nebze daha iyi olurdu. Zor mac, takim oturmadi henuz, ortasahamiza bakiyor is yine.

Az önce bi arkadaş içerdeki maçı da s sportun vereceğini söyledi.doğru mudur?

Lubunyalar deplasmanındaki muhtemel 11'im.

Kerem-Halil-Zaniolo
Sergio-Kerem
Torreira
Angel-Kerim-Nelsson-Boey
Muslera
Bir önceki turda gördük ki takım boyunu çok uzun tutan bir takım, o yüzden ortasayı kalabalık tutarsak kademe aralarında güzel pozisyonlar bulabiliriz. Kerem ve Zaniolo'nun da bolca bek-stoper arası koşusu yapması iyice dengelerini bozar.

Umarım en önde Barış'la başlayıp çocuğu stoperlerin kucağına atma gafletinde bulunmayız. Halil sırtı dönük oyunu nispeten daha iyi oynuyor. Bakambu daha hazır değildir o yüzden Halil'i yazdım.

Lubunyalar deplasmanındaki muhtemel 11'im.

Kerem-Halil-Zaniolo
Sergio-Kerem
Torreira
Angel-Kerim-Nelsson-Boey
Muslera
Bir önceki turda gördük ki takım boyunu çok uzun tutan bir takım, o yüzden ortasayı kalabalık tutarsak kademe aralarında güzel pozisyonlar bulabiliriz. Kerem ve Zaniolo'nun da bolca bek-stoper arası koşusu yapması iyice dengelerini bozar.

Umarım en önde Barış'la başlayıp çocuğu stoperlerin kucağına atma gafletinde bulunmayız. Halil sırtı dönük oyunu nispeten daha iyi oynuyor. Bakambu daha hazır değildir o yüzden Halil'i yazdım.
zaniolo sakat rengim , idmana çıkamayan adamı yarın pat diye 11e mi koyalım :D

Geri
Üst Alt