ŞL 23/24 3. Ön Eleme Turu M:1 | Olimpija Ljubljana 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ağustos | S Sport Plus

Muslera
Boey nelsson apo angel
Miço sergio
Yunus mertens kero
İcardi
İlk 11iyle çıkmamız gereken müsabaka

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Torreira Oliveira
Barış Mertens Kerem
Bakambu

Solbeke dubois sağ açığa angelino koyduk mu çiçek gibi kadro.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Berkan Oliveira
Barış Mertens Kerem
Bakambu/Halil

Böyle bir kadro bekliyorum, 2. yarı Icardi ve Torreira süre bulabilir duruma göre.

Torreira mutlaka oynamalı mutlaka
Berkan Sergio diyenler önceki 2 maçı izlememisler muhtemelen

Bakambu en son sahada kötü göründü. Umarım bu maçta biraz kendini gösterir.

Muslera
Boey Nelsson Abdul Angelino
Oliviera Berkan
Barış Mertens Kerem
Bakambu
Icardi Torreira ikilisi son 15-20 dk girer.

2-0 2-1 mağlubiyet alırız fazlasını beklemiyorum, herkes kaf dağının tepesinde ayakların biraz yere basması gerekli artık

Mesela kötü dediğimiz kadro sikecilere oynadigimiz maçda çok iyiydi.Ama o maç daha çok boş alan bulunan bir maçti ve daha çok geciş hücumlari vardı.

Artık Okan hocanın bunu düsünerek doğru sistemle sahaya çıkması lazım.gercekten bunu yazarken bir yandan hadsizlik yaptıgimida düsunmuyor değilim.okan hocadan daha iyi biliriz diyorum.Ama arkadaş zalgris karşı oynanan oyunların izahı yok.

Şu macda ne olur biraz kontrollü başlayalim.birazcik topu rakibe vererek geride doğru duralım.yemin ederim fark atarız.ama sıkıntı bizdeki ileri üç oyuncuları özellikle barış ve Halil hiç aklıyla oynamıyor.ketemde barış kadar olmasada ondada bu sıkıntılar var. Bazen boş alanda bulsak o pozlsyonları bile harcayabilecek kapasitede ileri uç oyuncuları var.

Geri
Üst Alt