ŞL 23/24 3. Ön Eleme Turu M:1 | Olimpija Ljubljana 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ağustos | S Sport Plus

20230807_161644.webp

Boey nelss10 apo angelino
Torreira sergio
Baris mertens kerem
Bakambu

Kötü bir hazırlık dönemi geçirdik. hull city maçını ayarlayan akıl sayesinde kadroda icardi ile beraber en kilit oyuncumuz kamp kaçırdı, partneri laubali reis keyfine kamp yapmadı (galiba). Torreira yerine oynayan Norveçli berkan (miççö) ve türkiş berkan zalgiris seviyesinde bile fark yaratamadı. orta saha malesef futbolda her şeyi belirliyor. Tek fark yaratacak oyuncu italyan milli zaniolo ise pompadan sakat(galiba). Okan hoca malesef her kanala çıkman ne kadar yanlışsa bu galibalar hakkında susman da o kadar yanlış.
Yarın beraberlik koparıp ne yapıp edip icardi torreira ikilisini 2.maça hazır hale getirmeliyiz.

Yurt dışında S Sport Plus’a ulaşabilir miyim?​

Lisans hakları nedeniyle yayınlarımızın Türkiye dışında izlenmesi mümkün değildir.

REZALET

Bu S Sport Zalgris ilk macini yayinlayan S SPorts mu

kac tane s sports var yaw Smartspor var smartspor s var s sports var
Evet zalgiris maçını yayınlayan internet platformu Ssport plus, yarınki maç da orda. Bunların bir de uyduda ya da diğer platformlarda olan kanalları var onun adı Ssport 1-2. Geçenki yayın patlayınca maçın belli dakikasından sonra ordan da vermeye başlamışlardı. Smart spor ise bunlardan tamamen bağımsız d-smart ın kanalı.

Ssport plus yurtdışına kapalı ama sanırım, vpn işe yarar mı bilmiyom. Geçen maç mesela ben tam tersini denedim waipu ya tr den deneme üyelik açmayı. Vpn le girsem de alman kredi kartı istediği için patladım.

halil
kerem oliveria barış
midtsjö berkan
angelino abdülkerim nelsson boey
muslera​

Galatasaray, 2 ön eleme turunu geçtiği için 400B€ kazandı. 3. Ön eleme turunu geçtiği taktirde 500B€, Play-Off'u geçtiği taktirde 5M€ ve gruplara kalacağı için de 15.6M€ para ödülü alacak. Katsayı gelirinde 7 hissemiz bulunuyor bu da 8M€'ya tekabül ediyor.

️Katsayı gelirinde Galatasaray'ın 2 ila 5 hisse kazanma ihtimali daha var. 1 hisse değeri 1,137M€.

️Yani Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldığımız taktirde "yayın geliri hariç" toplamda 29.5M€ alacağız.

️2 ile 5 hissede devreye girerse 2.2 -5.6M€ arası daha para ödülü alacağız.
Güzel paralar.
hisse borsa hissesi mi renktaş

Geri
Üst Alt