ŞL 23/24 3. Ön Eleme Turu M:1 | Olimpija Ljubljana 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ağustos | S Sport Plus

İlk 11 değilde yanlış ve geciken oyuncu değişiklikleri beni tedirgin ediyor.
Evet maalesef,hoca pek çok yanlışını düzeltmesine rağmen bu konuda hala aynı dk 70ten önce değişiklik yapmıyor aynen fatih hoca ekolü hatta bu yüzden verdiğimiz maçlar oldu geçen yıl ,hocayı birisi uyarmalı bu konuda

zalgris kadro dısında max bakambu oynar o yüzden zor maç zemin de baya kötü beraberliğe okeyim yine

maçımız olduğu gün çok mutlu oluyorum be cimbomum, artık gerekeni yap şu ilk maçta bizi strese sokma. geri düşmeden 1 tane atalım ondan sonrası çok kolay olabilir. şu köy takımlarına bi artık umut vermeden koyup geçelim.

Şu sahaya ben olsam torreira yı falan koyup da riske etmem 11 de...
Oynayabilecek durumdaysa mutlaka oynamalı rakip zalgiristen daha iyi ve biz önceki rakibe karşı bile ortasahasiz oynadık
Sergio Berkan 2lisi yüzünden tur gidiyordu rakip çok aptal olmasa
Bu işin şakası yok yani

Oynayabilecek durumdaysa mutlaka oynamalı rakip zalgiristen daha iyi ve biz önceki rakibe karşı bile ortasahasiz oynadık
Sergio Berkan 2lisi yüzünden tur gidiyordu rakip çok aptal olmasa
Bu işin şakası yok yani
Aga 2. Maçta oynasın sıkıntı değil. Bu maçta sakatlansa Allah göstermesin bir sonraki turların hiçbirinde oynayamasa daha kötü değil mi?

Direk kendi sitesinden baktım renktaş ben de.Wrexham maçı bizim maçtan sonra tr saati ile 00.10 da banttan verilcek gözüküyor bu programa göre.

Güzel güzel.

Ben waipu.tv uygulamasındaki yayın akışından bakmıştım orada bizim maç yazmıyordu. Kendi sitelerinde yazıyorsa orayı baz almak lazım tabi.

Torreria başlamaz belki son bölümde girer o olmayınca zalgirise bile zorlandık Zaha zaniolo yok sağda barışla yunusla pek birşey olmaz bakambu hazır görünmedi halili biliyoruz zaten bu şartlarda beraberlik kötü olmaz yenilmeyelim yeterli

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emin miyiz yav. Yayın akışına baktım bende Wrexham -Wigan maçı yazıyor o saatte.
Live On sat'a baktım bende emin degildim...çünkü yazmıyordu.
Screenshot_20230808_104104.webp

Ama Sportdigital sitesinde kendileri yazdı bunu ve ayrıca yayın akisinda da var.

Die Sendung NK Olimpija Ljubljana - Galatasaray, Champions League (3. Qualirunde, Hinspiel) siehst du am 08.08.2023 ab 20:55 Uhr LIVE bei Sportdigital FUSSBALL.

Screenshot_20230808_104310.webp

Bu kadar transferden sonra Yunus ile başlarsak hiç şaşırmayın.

Icardi bugun süre alirsa hafta sonu kayseri macina ilk 11 baslar

Kadro bu saatlere kalmadan net sızardı herhalde hoca da bilmiyor kimi oynatcak

Geri
Üst Alt