ŞL 23/24 3. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Olimpija Ljubljana | MS | 15 Ağustos | D Smart

Abi kimdir bu Kerem ne ayrıcalığı vardır, birisi şuna Galatasaray'da oynadığını hatırlatsın, Ronaldo olsan yine de 20 top kaybı yapamazsın, böyle bir lüksün yok. Bu takım yine yerli hizipçilerin çiftliği mi oldu nedir, bu nasıl bir laubalilik ya. Böyle adamı 20.dakikada alacaksın kenara, bu neyin toleransı?

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis Kerem bu..Bunu sadece bu maç yapmıyor.tabiki yetenekli adam ama eksigide çok.
Biz iki canavar gibi orta saha alalım ondan sonra kim iyiyse o oynar.

Lan su greenwoodu biz niye almadik 100 kere yazdik burada.

Mason Greenwood ve Lo Celso Basaksehir icin iyi transferler. Bakalim dogru mu?

Zahanın ağzının içine bakıyorum gülmesi için. Her güldüğünde seviniyorum. Gül be adam 😃

Şükür Okan hoca doğru yolu bulacak gibi. Ümitlerim tekrar yeşeriyor kendisi icin

Ne yalan söyleyeyim Rashica'ya ilk üzüldüm ama şu 45 dakikayı izleyince bir şeyler oturmaya başladı. Zaha,Tete,Kerem,Barış 4 tane kanat oyuncusu var. Angelinoyu istesen Kazımcanın önünde sol kanat oynatabilirsin. Alınacak bir 10 numara var ve bu 10 numara sağ kanat da oynayabiliyor diyenler var. Yedekte Mertens var. Yeterli bir hücum hattı oluyor bu şekilde açıkçası. Yoksa biz Zaha geldi Tete geldi Zaniolo duruyor Rashica gelecek nasıl bir kadro planlaması bu diye düşünüyorduk burada. Bir 10 bir 8 olunca gayet taşlar oturuyor planlama açısından.

Bu arada Kerem aşırı kötü ama düzelteceğine inanıyorum, hemen linçlemeye gerek yok.

Haydi 2 gol daha atalım.
Zaha atsın.

Geri
Üst Alt