ŞL 23/24 3. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Olimpija Ljubljana | MS | 15 Ağustos | D Smart

Zaha erken oynamak için. Aralık ayında falan oynamalı. Tete falan ancak Şubat ortasında katılır takıma. Barış Alper falan oynamak zorunda.

muslera
boey - nelsson - abdül - kazım
torreira - sergio
rashica - mertens - kerem
icardi​

muslera
boey - nelsson - abdül - kazım
torreira - sergio
rashica - mertens - kerem
icardi​
Rashica daha takıma katılmadı Vasphi oldu transfer olursa ancak Nisan başında falan kadroda görürüz. Niye Okan hocamızın bir bildiği var. Dünya'da 301 bin futbol kulübünün hocası var hepsi yeni transferleri en kötü 3 yada 4 güne takıma monte ediyor. Hatta Bayern gibi iş bilmezler sabah transfer ettikleri adamı akşam maça çıkartıyor ama bizim hocamız asla böyle bir şeyi düşünmez.

Uyandık

Zafer gününden günaydın

Hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz bugün

Tv yayını varsa mac saatinde spoiler veremeyeceğimin ve 20.59 itibariyle arazi olacagimin bilgisini sunmak isterim zira yalnizca d smart go var bende

paranın, nüfuzun, reklamın, şikenin ve ırkçılığın geçmediği yerdeyiz, şampiyonlar ligindeyiz, allah yardımcımız olsun.

aksam gövde gösterisi şeklinde geçmesi lazım maçın. tam kadroya yakın çıkması lazım artık.
toreira oynar diye düşünüyorum
ilerde de icardi.

toreira berkan baslayacak bence. ssolda angelino oynar. debois yaptığı hal hareketlerle nah girer bidaha 11'e. sokuk ne gösterdin de çıkınca sağı solu tekmeliyon.

tete ne durumda geldi acaba
atletik oyuncuların form tutması cabuk olur. onu da az buz izlesek güzel olurdu ama listeye eklememislerdir kesin. diğer tur artık.

barıs alperi kesin kenara alması lazım. rezaleti oynadı. keremde öyle ama kerem'in kredisi yüksek.

zahayla icardiyi izlemek istiyorum 90 dakika ya. teteyi de görmek isterim böyle bir maçta ama bizde alınan oyuncu 1 ay sonra oynadığı için onu bekleyeceğiz daha

Yav adam daha dün yüzde 100 hazır olmadan kimseyi oynatmam zaha hazır degil ve dedi hala 11 de bekliyordunuz saf rdaslarim benim.

Kayseri maçındaki 11 çıkacak , çok bariz.

Geri
Üst Alt