ŞL 23/24 3. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Olimpija Ljubljana | MS | 15 Ağustos | D Smart

Orta saha alinmazsa sezon çöpe gider. Tüm yük Torreira'da olamaz. Ayrıca hoca dokunuşu göremiyorum sahada. Yani bizim sistem ne? Rakip zayıf diye kimse pek umursamıyor.
Rakip zayif oldugundan ve icardi torreira bireysel yeteneklerinden dolayi skoru aliyoruz.Boyle gs hocasi olunmaz.Bu takimin yarisindan fazlasi gecen seneden beri antrenman yapiyor hala ayni sorunlar.

Ben uzun suredir cezasahasi icinde bu kadar rahat gol vurusu yapan bi golcu gormedim bizde.

Kerem için üzüleceğiniz laflar etmeyin,dedik ekimden sonra onun yili.su an hoca hatali oynatiyorsa

Abi kimdir bu Kerem ne ayrıcalığı vardır, birisi şuna Galatasaray'da oynadığını hatırlatsın, Ronaldo olsan yine de 20 top kaybı yapamazsın, böyle bir lüksün yok. Bu takım yine yerli hizipçilerin çiftliği mi oldu nedir, bu nasıl bir laubalilik ya. Böyle adamı 20.dakikada alacaksın kenara, bu neyin toleransı?

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eğer bu Kerem le, BAY a bel bağlayıp kanatları boşaltıyorsak facia bir sezon yaşayabiliriz..

Zaha sakatlık yaşamaz, Tete de iyi bir uyum yakalar umarım..

Geri
Üst Alt