ŞL 23/24 3. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Olimpija Ljubljana | MS | 15 Ağustos | D Smart

Gayet iyiydi herif. Ne bekliyorsunuz ki bu heriften onu anlamıyorum ki torreira yokken torreira, oliviera yokken oliviera olmasını mı?
Adamın çapı da maximumu da belli. Doğru bir planlamada doğru zamanda oynattığında muhteşem bir yedek.
Boka soktuğunuz adam geçen sene fenere deplasmanda nefes aldırmadı işinize geldi mi öyle işinize gelmedi mi böyle.

Abi yapma ya yapma. Galatasaray’da oynaması bile başlı başına sorun.

Zaniolodan gelen parayı fantezi işlerini bırakıp adam akıllı 2xOS ya yatırmamiz lazım. Ucmadan, alabileceğimiz adamlarla ugrasalim. Takım tamamlanmadan fırsat transferi kovalamanin faydası yok

Maalesef bonservissiz oyuncularda bu sıkıntılar olacak..Zaha mayıstan beri yatışta sözleşmesi bitti keyif yapmıştır keza İcardi de epey tatil yaptı muhtemelen Tete de aynı durumdadir..Umarım bu isimler form tutana kadar minimum kayıpla geçeriz

Sezon başı her maç üzerine koya koya gitmemiz gerekirken biz hala kötü oynuyoruz. Daha kötüsü ne oynadığımız belli değil

Daha çok yıldız almamız lazım.2-3 yıldız daha alırsak sanırım biraz futbol oynayabiliriz. Takımın en hazır topçusu boey o da geçen seneden beri kendi antrenoruyle calısması sayesınde sanırım

Maalesef bonservissiz oyuncularda bu sıkıntılar olacak..Zaha mayıstan beri yarışta sözleşmesi bitti keyif yapmıştır keza İcardi de epey tatil yaptı muhtemelen Tete de aynı durumdadir..Umarım bu isimler form tutana kadar minimum kayıpla geçeriz
tetenın hazır oldugunu düsünüyorum

Torreira kırmızı kötü oldu çok.

Molde maçlarında bu dağınık oyun devam ederse sıkıntı.

Şampiyon kadroyu aşırı kurcalamak doğru değildi.

Rashica
İcardi
Sol bek
8 Numara

Alıp herkesi tutsak daha iyi olacaktı.

Zaniolo’yu 1 sene daha izlemeyi taraftar olarak hak ediyorduk bence.

Ama yönetim oradan gelecek paraya aşırı konsantre olmuştu. Onun daha istikrarlı veremediği katkının potansiyeline takılı kalıp 2 isim aldık Rashica’yı kaybettik.

Imarım pişman olmayız.

Geri
Üst Alt