ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Bayern Münih 4-3 Manchester United | MS | 20 Eylül

Şimdi Bayern 3 aldı. Kopenhag bir sonraki maç rahat alırlar gibi bence 6 yaparlar. Bizim 3/4 Bayern le belki bir nebze rahat çıkarlar kasmazlar diyecek oluyorum karşımızda Bayern olduğu hemen aklıma geliyor.
Bunlar 6'da 6 yaparlar belki 1 puanı biz kazayla falan alırız.
Copenhagen United maçları grubun kadarını belirleyecek onlar da unitede umut olurlar.
Şu maçtan 3 puan alsak yeterdi neyse benim kafamda zaten 3.olup uefa'dan yürümek vardı az akıllı olursak orada marttan sonra oynamaya aşlayacağız yani son düzlük tüm oyuncuların form durumları zirve yaptığı dönem olacaktır.

ilk ve son maçtan 5.6 milyon euroyu kasaya koyup United maçlarında da sürprize bakacaktık. Kazara 1 galibiyet +2.8 milyon euro. Güzel gurup olmadığı sürece para odaklı bakıyorum ş.ligine artık. Öyle de bakmamız lazım.

Manu'yu evimizde yenersek Kopenhag beraberliğini unuturuz

Yener miyiz, neden olmasın

Kopenhag macinin ilk mac olmamasini istiyordum ama fikstur boyle cikti. Keske ilk mac Bayern veya United deplasmani olsaydi.
Aslinda böyle olmasi büyük sansti en zayif rakibini yenip bugün bayern yenince cok iyi durumda olacaktik. Kader ne yapacan, oyuncular ataminca muslerada o hatayi yapinca karagümrük macin aynisi cikti ortaya. Yanliz okan hoca su önalan presini kesmeli. Takimin enerjisi kalmiyor 30 dk. sonra. Hele cl'de daha kontrollü oynamak gerekir. Bu da fatih hocadan miras kalmis kendine. Biraz degistirmeli taktigini. Pozisyona gireceksen rakibin hatasindan degil kendin oyun kuraraktan olmali. Önalan presi ko maclarda olur, ilk mac geriye düstügün vakit.

Sayın okan buruk fatih hocamın kötü kadroyla barca deplasmanından pozisyon yemediği maçı mümkünse 2-3kez izlesin

onana hediye etti maci

manu cok riskli savunma yapiyor, 3lü savunma berbat 1 yöntem ,city haric az takim gördüm iyi oynayan

bayern deplasmanına sexy lady mustafa denizli stayla 4 stoper, 2 kanat bekle 4-4-2 çıkmak lazım. bu hayvanlar başka şekil durdurulamazlar

Bayern’in bu gruptan 18 puan alması işimize gelir. Kalan 18 puanın 7’sini alırsak ikinci olma ihtimalimiz var. Onun için de içerde United’ı dışarıda Kophenag’ı yenmemiz gerekiyor

Aslinda böyle olmasi büyük sansti en zayif rakibini yenip bugün bayern yenince cok iyi durumda olacaktik. Kader ne yapacan, oyuncular ataminca muslerada o hatayi yapinca karagümrük macin aynisi cikti ortaya. Yanliz okan hoca su önalan presini kesmeli. Takimin enerjisi kalmiyor 30 dk. sonra. Hele cl'de daha kontrollü oynamak gerekir. Bu da fatih hocadan miras kalmis kendine. Biraz degistirmeli taktigini. Pozisyona gireceksen rakibin hatasindan degil kendin oyun kuraraktan olmali. Önalan presi ko maclarda olur, ilk mac geriye düstügün vakit.
Bunu sundan dolayi dedim; bizde Ziyech, Zaha, Ndombele falan hazir degil ve henuz iyi degiliz tam olarak. O yuzden Kopenhag maci sonraki mac olsaymis daha farkli olabilirdi. Tabi ki bunlar hep varsayim sonucta sahaya cikip oynayacaksin futbolu.

Birde set oyununu hic oynayamiyoruz, hoca bu konuda cok zayif maalesef.

3. maç bizim sahadaymış bayernle berabere kalsak ekstra bir puan olur hemde son iki maçta o sinirle hem manuyu hemde kopenhagı deşebilirler tabi 4. maçta bizi de deşerler :D

Geri
Üst Alt