⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Enseyi karartmayalım,takım oyununu oynarsak gruptaki diğer maçlara göre bunları evlerinde yenebiliriz.

En azından Avrua Ligine gitmek için çok önemli bir Beraberlik.

Lakin çok fena moralim bozuldu.

Çok gol kacirdik...
Bireysel hatalar....
Bombok değişiklikler...
Yanlış kadro tercihleri...

Tete ve Zaha gibi safkan uluslararası kaliteli Adamların varsa oynarlar.
Avrupa'da Galibiyet Kanatlardan gelir.

Zaha..tete.. icardi ..Ndombele hazır olunca bunları deplasmanda bağırda bağırda yeneriz

Takımımız malesef hazır değil..

Takımda türk oyuncu görmek istemiyorum. Apo bile çıksın gerekirse. Bu ne lan!!! Beleşten puan verdik, Okan ne keremle vs başlıyorsun. Top kaybı pozisyon iç etme hepsi bu adamda! Sivas kalitesinde ekipten 2 gol yedik, bi tarafımızdan ter aktı 2-2 şansa getirdik. Yapamayacaksan kapı orda sn Buruk!

Ndombele'nin form tutması 1-2 ayı bulur
Oliveira iyice salmış
Angelino'yu beğenmedim işin doğrusu.

mucize gibi umarım okan hoca aklını başına toplar adam gibi kodro kur ve taktik belirle
bu takım iş yapar bu ligde

Angelinho bu maçta defansta okadar siritmadi ama o yapılan ortalar nedir yav. 1 tane bizim adama gelmedi.

Sonuç fiyasko. Farklı galibiyet olması gereken bir maç zar zor 2-2 bitiyor.

Okan hoca hiç bir bahane uretmesin. Bir an önce hatalarından arinsin. Çoğu maça müdahale ederken hata yapıyor. Ligi anlarım. Yabancı sınırı var. Ama Avrupa'da cesaretli olmalı.

Bu maç teteye yazar, tek başına çeviriyordu zaman olsaydı 1 tane daha atardı, bu ne dinamizm yiğidim

2-0’dan sonra müthiş skor ama kadro kalitesine ve ilk yarım saate bakınca kötü bir beraberlik. Okan Buruk sınıfta kaldı, en azından CL’de sistemi değiştirmesi gerektiğini anlamalı.

kerem bu seviyelerin topcusu olmadigini kanitladi, o kadar cok gol kacirirsan böyle atarlar adama tüm takimin da seyircinin de enerjisi düser

Bu macla birlikte 2 tane yerli kontenjani icin yerimiz acilir umarim. 1.’si Muslera yerine Gunay 2.’si ise Angelino yerine Kazimcan. Faydadan cok zarar verdiler bu aksam takima. Boey-Tete kicimizi kurtardilar. Stadtayim ama taraftar rezalet mac gecirdi. 2. Gole kadar bile dogru duzgun maca giremedik. Okan hoca su Mertens sevdandan vazgec yoksa senden vazgecmek zorunda kalacaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt