⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

demirbayda çok top yapamadı açıkçası - ki en kritik rol ondaydı denebilir bu maçta.

ilk 15 dk müthiş hatta bi gole devamı rahat gelecekti - ordan zar zor 2-2 aşırı canımı sıktı.

Orta sahada Torreira'nın yanında oynayabilecek 3 adamımız var, 3'ü de şuan için maçı kaldıramadı. Demirbay 45 oynadı, Oliveira baya bitmiş, Ndombele'nin hiç kondisyonu yok.

Icardi antrenman haricinde ekstra calismasi lazim.
Nelsson'u hic begenmedim, cikmasina sasirmadim.

Oyuncular kusmesin diye her mac 60'a kadar degisiklik icin beklemek iyiye isaret degil hoca acisindan.

Ders aldi mi almadi mi bakacagiz.

Ayrica bu macta one gecen taraf biz olsak cok daha baska bir mac izlerdik, eminim.

5 pozisyonu hic ettik. Uzucuydu.

Bu maç için demiyorum sadece ama bazı polyanacı arkadaşlara saygılarımı sunuyorum. Okan hocam kendine gel, bireysel şeylerden ziyade birazcık taktik görmek istiyoruz.

takım hiç hazır diilmiş bu seviyelere

çeçe girmese halimiz harabtı

Birinin Hoca ya CL de iken ilk 11 de 3 Türk zorunluluğunun bulunmadığını hatırlatması lazım..

Muslera ve Kerem efendiler sayesinde çok güzel bir başlangıcı elimizin tersiyle ittik resmen..

Icardi de geldiğinden bugüne en kötü maçını oynadı sanırım. Acilen diyet yapması gerekiyor..

Şampiyonlar liginde yakaladığını atacaksın yoksa böyle ah vah deriz.

Muslera-Apo-Nelson-Torreira paslaşmalarına bir çözüm bulamadığımız sürece daha çok canımız yanar. Orta saha çok boş kalıyor, orada farklı üçgenler kurup stoperleri ve özellikle Muslerayı fazla topla oynatmamak lazım.

Geri
Üst Alt