⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Her sayfada bu ergence yorumlari okumak zorunda değilim artik :/damon salvatore gibi kan içeceğim,acımak yok.

Kophenag maçına da Gaziantep ve Samsunspor maçının 11’i ile çıkar.
Fizik ve uyum olarak en hazır 11 bu.
Hamle oyuncuları da Ziyech, Barış Alper ve Oliveira olur.

Nihai 11'im

Muslera
Boey Nelson Abdülkerim Angelino
Torreira
Ziyech Sergio Demirbay Kerem
Icardo​

Sergio oynamadığı için diridir diye tahmin ediyorum. Kopenhag geçen sezonki Ts maçlarında tehlikeli bir takım izlenimi vermemişti bana. Molde daha iyi durumdadır şu an. Bu kadar da tırsmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Allah sonumuzu hayretsin angelino oynarsa cok gol yeriz tas gibi kondisyonu olacak bir takimla oynayacagiz sacma sspan pres ve top kaybi yapmamamiz lazim

Bu maç bir ay sonra olmalıydı ya, hiç hazır değiliz. Keşke ilk maç b münih olsaydı. Kötü grup çektik üstüne bir de kötü fikstür.

Ahbo hadi Sergio yerine Mertens'i koyak da Angelino yerine ne zaman oynadığını bile hatırlamadığım Kazım'ı CL maçında atmak sakat iş. Keşke Okan bazen sonradan soksaydı. Kurtz da hiç oynatmadı.

maalesef böyle bir risk var

en ufak hatada ihale üstüne kalabilir

Kazanmak zorundayız bu maçı kazanamazsak dördüncü olacağız demektir.

Zor da olsa kazanacağımızı düşünüyorum. Clde performansımız artacaktır. Samsun maçını ölçü almıyorum

Orta sahada torera-demirbay
İleride aktürkoglu-icardi-ziyech kesin kadroda olmalı
Diziliş hususunda net bir kararım yok Davinson'un durumuna göre 3lü savunma yahut 3lü orta saha olabilir

Geri
Üst Alt