⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Kopenhag deplasmanda kapanacak muhtemelen. Bizde ayagimizda biraz top tutabilirsek yeneriz bunlari ama en büyük sıkıntımız top tutamıyoruz. Keremin kaybedecegi toplar angelinhonun rakibe alanını açması ile kalemizde tehlikeler yaşayabiliriz. Angelinho oynamazsa daha iyi olur. Zaha ve Ndombele keşke hazır olsaydı. Zaha top tutar Ndombele dribling ile orta sahadan top çıkarırdı isimiz baya kolaylaştırdı. Neyse demirbay kendine geldi. Kerem Akturkoglu iyi oynar Angelinho yerine Kazim oynarsa rahat bir maç çıkarabiliriz. Yada direk 3. lu savunma diycem ama takımın bunu oynaması için bir süredir çalışmış olmasi lazımdı. Buda muhtemelen olmamıştır

Nihai 11'im

Muslera
Boey Nelson Abdülkerim Angelino
Torreira
Ziyech Sergio Demirbay Kerem
Icardo​

Sergio oynamadığı için diridir diye tahmin ediyorum. Kopenhag geçen sezonki Ts maçlarında tehlikeli bir takım izlenimi vermemişti bana. Molde daha iyi durumdadır şu an. Bu kadar da tırsmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Trabzon ağır mallık yapmasa eleyecekti bunları

Sezona erken başlamış olmamıza rağmen oyun olarak hala kötüyüz geçen senenin bile uzağındayız samsun bile önde baskı yaparak direkt olarak oyunumuzu bozdu topa hakim olamadığımız için de oyunu kuramadık adamların net bir topu direkten döndü defansın arkasına kaç kere sarktılar sayamadım samsun bile kendi sahamızda bunları yapabiliyorsa daha dişli takımlar neler yapar düşünemiyorum.

Koyucaz inaniyorum takimima, hic suphem yok. Oyuncular taşı kemirir gibi cikar bu maca, sampiyonlar ligi muzigini duyan kendine gelir. Hic merak etmeyin

Bizler psikolojik olarak her şey yolunda gittiğinde bile olumsuzluk kafamızın bir kenarında olur ve bizi kemirir. Her şey yolunda. İyi bir takımız. Formdayız. Çok iyi oyuncularımız var. Neden yenilelim ki? Ben şampiyonlar ligine temiz bir üç puanla başlayacağımıza inanıyorum.

Bu arada taraftar baskısıyla Zaha 11'de başlamaz umarım. İşte böyle değişik hamlelerle maçı zora sokup puan bırakabiliriz. Onun dışında problem yok bence.

yani içerde evire çevire yenmemiz lazım.3-0 yendiğimiz Kopenhag daha kaliteli takımdı şimdikinden.Hani yani fikstürde %100 3 puan almamız gereken tek maç bence.
Muslera-Boey-Nelsson-Abdül-Kazım-Kerem-Torreira-Sergio-Kerem-Ziyech-İcardi şeklinde çıkalım isterdim

Samsun maçında takım savunması olarak hiç iyi sinyaller vermedik, umuyorum konsantrasyon bozukluğu yüzündendir yoksa hiç istemediğimiz bir maç olur bu maç

Angelino kafamda soru işareti kendini çok içeri atıp acayip bir koşu alanı açıyor. Rakip hep ordan geldi dün. Birde apoyla angelino arkasına atılan uzun toplarla. Bi çözüm bulması lazım hocanın.

Samsun maci baslangic kadrosu cikacaktir. Belki zaha degisikligi olur

Geri
Üst Alt