⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

mac biletleri sadece Türk vatandaşlarına ve Türkiyede ikamet edenlere satılmadıkca eski atmosfer zor

Katiliyorum. Sacmalik, son zamanlarda apaci gurbolar doldu, Turkce zaten dogru duzgun konusamiyorlar ve cekirdek citleyip video atmaktan, kayit yapmaktan mac dahi izlemiyorlar. Bunu yapmak guc ama keske yapilabilse. Kalite cok dustu tribunlerde bu sadece bizim icin degil rakiplerde de boyle.

Maca elince, Bulgar hakem ile sansimiz (genel olarka Turk takimlari) pek iyi gitmemis. Neyse, bazi istatistikler duzeltmek icin vardir :)

şu laflardan sonra eze eze kazanamazsak yarın, üstüne bi de gidip bu maymunlara maçı verirsek büyük hayal kırıklığı yaşayacağım

Evet

Kerem-Icardi-Ziyech
KDB-Torreira-Ndombele
Ang-Sanch-Nels-Boey
———Muslera———

nelson gol atan bir adam değil,ama yarın gol atacak ve eskı takımına gol attıgı ıçın sevınmeyecek.Burda dursun yazdıgımm..

Cakar geceriz rakipte su varmis bu varmis umrumda degil gece yatarken onlar dusunsun 55.000 taraftari icardi mertens kerem zaha ziyechi nasil tutacaklarmis

Cakar geceriz rakipte su varmis bu varmis umrumda degil gece yatarken onlar dusunsun 55.000 taraftari icardi mertens kerem zaha ziyechi nasil tutacaklarmis

Ayaklarimiz yere basmali renkdas, oyle yabana atmamak lazim buna en buyuk sebep bizim oyunumuzun henuz oturmamis olmasi. Set oyunu olacak bolum bolum, buna bir cozum bulmamiz ve gecis oyununda Molde'ye yaptigimiz hatalari yapmamamiz lazim zira Kopenhag daha kaliteli bir ekip bireysel olarakta takim olarakta.

Kalecinin açıklamaları mantıklı değil öncesinde planlanmış bir şey olduğu belli taraftarlara en yakın adam yapıyor bu açıklamaları. Taraftarın sahaya hiç bir şey atmaması lazım inş bunu akıl ederler...
Maç başında saçma bı gol yeriz. Taraftar salak salak sahaya birşeyler atar, maç soğur oynanmaz. Yatar tüm kopenhagli futbolcular. Salak bı taraftar sahaya girer. Ben bu filmi çok gördüm çünkü bizim taraftarımız salak. Çok fener maçı kaybettik, Antalya maçı kaybettik bu tarz şebekler yuzunden. Maç yarıda bitmese iyidir. Tamamiyle planları bu. Tutarda

Geri
Üst Alt