⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Kerem cok etkisiz. Ikardi gununde degil. Sanssiz bi ilk yari oynadik. Puan kaybi ikincilik gule Gule demek.

Kerem'i yalayan yorumcular bu maç sonunda da yalamaya devam etsinler. Şu seviyede bunu yapma lüksün yok abi.

Tek pozisyonları yok.Musleraya artık kalın puntoyla yazıp 50 kere okutmaları lazım yeter kısa pes oynama vur diye.Bir tane faydası yok o attığı kısa pasların.Vur gelişine uzaya gitsin

Arzu edilen seviyede hiç değiliz. Açıkçası net bir galibiyet beklentisi düşük ancak belki kazanabiliriz.

Kötü oynayan adamlar goze batar ama golleri kaçıranlar daha çok göze batıyor.

Ziyech nasıl oyunu acıyorsa, kereminde iceriye girmektense kenarlara çıkması lazım.

ilk yarıyı ikiye ayırırsak ikinci bölümde yorulduk

ziyech düştü, mertens de yoruldu

bence hücumda bir değişiklik gelmeli.

Molde maçlarımıza bakıyorum bugün bakıyorum bambaşka iki takım. Oyun tamam şimdi skoru bulacağız.

Bıktım mk, Musleranin böyle maçlarda yumurtlamasindan bıktım, keremin 6373737373 top kaybından, bomboş 7373737 pozisyonu pic etmesinden bıktım. İcardi laubali. Okana hicbirsey demiyorum. Bu maç böyle biterse ağır sovucen

Yani inanılmaz ya

Rakibe pozisyon bile vermedik, aksine hayvan gibi pozisyona girdik

İlk yarı yenik kapatıyoruz

Hayırlısı

CL’nin acik ara en cop rakibiyle oynadik. Mertens’li 4-2-3-1’in orta sahasini yuruyerek gecti rakip. Ama ilk yaridaki skorun sorumlulari, net bir penaltiyi vermeyen, tum takdir haklarini rakipten yana kullanan Bulgar pisligi vede Kerem.

Yarim pozisyon vermeden gol yedik
Elli tane pozisyona girip bir gol atama
2 tane kerem 2 tane mertens
2 tane icardi butun toplari ezdik onune gelen iska gecti bu kadar tempo yapip gol atamaz birde ustune gol yersen bu mac donmez

Adamlar cok az enerji hercayarak oynadi ikinci yari biz oyundan duseriz dalga dalga gelirler ikiyide ucude atarlar
30 dakikada mac 3-0 olmaliydi gecmis olsun beceriksizlik boyle birsey

Harika top oynadık ama şansa bak ya gol olmuyor ya biz bir hata yaptık heriflerin balına gol oldu ya

Mertens çıkıp Sergio , kerem demirbay çıkıp ndombele, ziyeş çıkıp zahayi sahaya atmalıyız. Duruma göre kerem aktukoglu ve tete değişikliği olabilir

Geri
Üst Alt