⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Muslera ile sezon sonu yollar ayrılmalı, tamam canımız ciğerimiz efsanemiz ama tadında bırakmayı bilmek lazım. Avrupa maçlarında bizi yakmayan refleksleri daha güçlü ayağı düzgün biri lazım. Şu maç hiç katkı veremedi günay olsa ne kaybederdik mesela ?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertensin geçen hafta oyundan çıkarkenki sürat ifadesi ve yayıncı kuruluşa verdiği demecde sikintili kimse bahsetmiyor bundan..
Ne güzel dünya milyonları götür oynamayinca trip at.

İlk yarı iyi top oynadık , ikinci yarı yorgunluk ve panik nedeniyle kötü başladık.
Hoca oyuna müdahale etmek için golü yemeyi beklememeli artık
Muslera da her maç alışkanlık haline getirdiği şu pas hatalarını yapmasa artık. Daha önce şansı yaver gitmişti ama sezonun hedef maçında geldi gol oldu rakibin pozisyonu olmayan maçta.

Uzatma dakikaları başladığında akıllı oynayıp devam etseydik grogi olmuş rakipten 3 puan alacaktık ama neyse

Kesinlikle yani hoca bir b planı bulmalı artık ,bugün kotu oynamadık bana göre lakin ucl bireysel hataları affetmiyor
Birde bazı oyunculara kesik atmamız lazım birkaç mac

ya bulmalı ne ya

samsun maçında 3-0 önde orada bile başka bir sistem denemeyen adamın ne b planı olacak!!!!!!

Sacha inanılmaz topçu yav. Sahadaki en kaliteli isim o. Kaliteli oynamadık ama bu skoru hakedecek oyunu da oynamadık. Deplasmanda yeneriz bunları. Bu takımın en az 1 aya daha ihtiyacı var. Sonraki milli arada anca hazır oluruz

Hafta sonu yine 11 çıkarlar Kerem mertens
Ben Mertens'i seviyorum. Katkı almayı bilmemiz lazım. İlk 11 başlamaması lazım artık. Kerem de iyi oyuncu. Ondan da katkı alacağız.

Bu kadar taraftarın önüne atmaya gerek yok oyuncuları. Kötüyse çıkar yerine kulüvüde müthiş oyuncularımız var. Zaha 45 dakika oynayamayacak adam mı? Tarihin en geniş kadrosu belki. Hadi tarihi bırak son 20 yılın diyelim. Harcamamız lazım bu şansı.

Tete'nin golden sonrası stat yıkıldı

Real Madrid'i 3'lediğimiz an aklıma geldi

Tribün çıldırmış

Bir kere şunu kabul etmemiz gerekiyor, biz bu seviyelere hazır değiliz. Fizik olarak son derece yetersiz topçularımız var, şimdiye dek buraya hep kaliteli ayakların şapkadan tavşan çıkartmasıyla geldik, bu seviyede artık tıkanıyoruz. Bayern United falan acımaz 5-6 tane atarlar valla. Çalışmıyor takım ne fizik kalitesi nede bir oyun şablonu var sahada. Tamamen ezbere doğaçlama bir oyun var her maç. Bu anadolu takımına karşı tutar belki ama şampiyonlar liginde elek ederler

Ah 1 Gol atsaydik maçın başlangıcında rahatça yenerdik bunları. Buna çok üzüldüm.

Deplasmanda yeneriz bunları

Önemli olan okan hpcanın yanlışlarından dönmesi
Beklediğimden daha kötü takım çıktılar açıkçası.

Yenemememiz onların becerisinden değil bizim beceriksizliğimizden kaynaklanıyor.

Kopenhag United'dan puan çalsa süper olur diyordum da, United bunları iki maçta da yenebilir rahatça.

Geri
Üst Alt