⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Deplasmanda bu Kophenag’ı yenebileceğimizi de gördük. Molde bunlardan iyi takımdı.
Biz bu arada Tete , Ziyech, Zaha ve Ndombele’yi forma sokmaya bakalım

Beklediğimden daha kötü takım çıktılar açıkçası.

Yenemememiz onların becerisinden değil bizim beceriksizliğimizden kaynaklanıyor.

Kopenhag United'dan puan çalsa süper olur diyordum da, United bunları iki maçta da yenebilir rahatça.
Hiçbir şey oynamadılar. Bizim aptallığımız yenemememiz.

Orta sahada Torreira'nın yanında oynayabilecek 3 adamımız var, 3'ü de şuan için maçı kaldıramadı. Demirbay 45 oynadı, Oliveira baya bitmiş, Ndombele'nin hiç kondisyonu yok.
Geçen senede en büyük sorundu şimdide en büyük sorun olan bölge.
Transfer sezonu ne yapıldı plansız işler.zaten iyi olan bölgelere yenileriyle değişti..
Ndombele ikili orta saha falan oynamaz şu haliyle.keremin oliden hiçbir farkı yok.her sene ayni halt.
Bu takım doğru planlamayla doğru oyuncular transfer edilirse ucacagim diyor ama bizim basimizdakiler ısrarla aynı hataları yapmaya devam ediyor.

Şu önde baskı yerine pozisyon alma ve gelişmiş atak organizasyonlar olmadan CL’de olmaz
Bunu anlaması lazım hocanın
Ha anlar mı, sanmıyorum
Molde ilk maç 20. dakikada gördük söyledik, hoca 180 dk görmedi
Topçular birbirini tanısın da işe yarayacak bir şekilde kendiliğinden oynamaya başlasınlar diye bekliyor

İlk gördüğüm maçtan beri diyorum bu kara çocuk rahat 1 zaniolo parası eder en büyük sorunu uyum ve özgüven
Herif tek başına kopenhagi silkeledi

Okanın en büyük hatası keremi çok uzun süre oyunda tutup taraftarın önü de atması oldu.
Mertens çok göze battı bu akşam çok kötüydü hiç yoktu sahada.
Ortasaha güçlü olmadıkça gerisi hikaye.

Torreira Demirbay
Sergio

Bu şekil bile çok fark ederdi mertens mücadele edecek gücü yoktu ilginç şekilde.
Ndombele ve Zaha form tutmaya başladıkça Aktürkoğlu ve mertens yedek kulübesine mahkum olacaklar.

Aktürkoğlu ligde oynayabilir o ayrı bir konu ama Avrupa da hikaye ve mücadele bam başka seviyelerde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orta sahada hızlı üçgen yapmamız gerekiyor gerekiyorsa bunun çalışılması lazım. Taktik vs bir yere kadar rakibin direncini ortada kırmak için en büyük hamle bu olur. Hızlı paslaşma ile beki çizgiye indirirsin sonuç alırsın. Şişir futbolundan bıktım o kadar kaliteli ayaklar var hala şişir.

Yine yenemezdik, sonradan 2 gol yerdk. Fizik olarak adamlar bizden üstündü, 10 kişi kalmasalar 1 puanı bile alamazdık.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hadi kalite bir tarafa...yıllardır bu fizik olayını anlamadım.

Çok mu zor iyi bir fizike sahip olmak?
Milyonlarca para veriyoruz... dünyanin en iyi fizikçileri getirsek sanki birsey değişmeyecek gibi geliyor bana.

Ha tercih meselesi diyebilriz.
Biz Teknik > Fizik dedik oyuncu tercihlerinde.

Şu ŞL maçlarında enerjiyi daha tasarruflu kullanmak adına pres oyunu yerine oyuna daha temkinli ve kontrollü bir oyunla başlamakta fayda var.
Enerjimizi tüm maça yayamıyoruz.

Geri
Üst Alt