⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Maç öyle döndü ki minimum 5'lik maça şükrettirdi. 1 puan mı kazandık 2 mi kaybettik hiç bir anlam yükleyemiyorum şu an.

Bariz olan bir şey varsa gözümüzde fazla büyütmüşüz şu osuruk takımı, 2 hata 2 gol zaten başka da pozisyonları yok. O kadar fazla %100 kaçırırsan olacağı da bu. İnşallah deplasmanda kazanır döneriz, keza başka bir skorun kabul edilemeyeceği noktaya elimizle getirdik ilk maçtan.
Hayırlısı.

Hoca manu deplasmani da 3 lu çıkmazsa intihar olur bizim adımıza

Kopenhag ve bizim kalan maçlarda bir şey yapma ihtimali zor görünüyor ManU ve Bayern'e karşı. Son hafta uefa'ya kalma savaşı vereceğiz. Aralık ortasına kadar hazır olmamız lazım o maça.

Franck Haise yakında Lensten istifa edebilir

Öyle bişey olursa tetikte duralım

Yok artık. Tribünün sesinden tvyi kısmak zorunda kaldım yaw şaka mı yapıyorsun ustat
60 dakika sustular izlediler 30 dakika ses ettiler diye başarılı olmuyor ki o dakikalarsa zaten takım iyi. Takım iyiyken tribünlerin iyi olmasının çok bir anlamı yok, tam tersi olmalı tribünler takım düştüğünde takımı ayağa kaldırmalı. Bizde oyuncular gazlıyor.
Tam maçın başında rakibi boğacaktık oyuncular da deli gibi saldıracaktı. Hoca da kendine gelecekti.
Sence bu işte bir terslik yok mu.

Biz ilk 3 macta 1 puan sonraki 3 macta da 9 puan alip 10 puanla çikan takimiz. Brnim hala umudum var ulan!!!

Kerem ve İcardi maç başı acayip gol kaçırdı. Muslera ise tüy dikti. Takım çok kırılgan. İlk 20 dk müthiş oynayıp bu takıma karşı geri kalan sürede bu kadar vasat oynamak soru işareti.

o pozisyona artık direk diyemiyorum yav - CL maçı abi 7 metre kale sana gelen topa gelişine çok rahat vuruşun var..yazacaksın o golü .. valla orda ah şansızlık diyemiyorum.

1 tanede vurmak yerine icardi ve mertensin bomboş kaleye karşı olduğu yerde sağa çıkarmadı delirdim ilk yarı bunlara.

hadi futbol derim olur bunlar derim ama cidden en inanılmaz hayal kırıklığım stad ve taraftar oldu. 50 - 60 dk yedi adamlar maçtan sessizlikte. 2-0 sonrasınıda anlarım hadi iyice moral düştü ama yani acayip geç aktif oldu taraftar.
Reis taraftar oynanan oyunu görüyor ve umudunu kaybediyor..yahu ilk golü atsak farklı olur diyorlar olmaz arkadaş olmaz.sahaya böyle yayılan takım her an gol yemeye musalttir.moldede ilk golü attikda ne oldu.
Maçın başındaki ileri dörtlünun savunmayla alakası yok.defans zaten öne çıkmaya korkuyor.boey ve torreira tüm açıkları kapatmaya çalışıyor.heleki boey olmasa vah halimize.

Bir kere şunu kabul etmemiz gerekiyor, biz bu seviyelere hazır değiliz. Fizik olarak son derece yetersiz topçularımız var, şimdiye dek buraya hep kaliteli ayakların şapkadan tavşan çıkartmasıyla geldik, bu seviyede artık tıkanıyoruz. Bayern United falan acımaz 5-6 tane atarlar valla. Çalışmıyor takım ne fizik kalitesi nede bir oyun şablonu var sahada. Tamamen ezbere doğaçlama bir oyun var her maç. Bu anadolu takımına karşı tutar belki ama şampiyonlar liginde elek ederler
Şampiyonlar Ligi'ne gerçekten uzak kalmışız anlayış olarak.Kerem Demirbay, Mertens orta sahaları ile Şampiyonalar Ligi'nin denge oyununu oynayamayiz.Torrera,Ndanbele, Oliviera üçlüsü ile oyunu tutup illaki gol atardık ki attık da.Ancak geçirgen orta saha ile kolay gol yersen galip gelmek mucize olur.Uzerine Muslera'nın klasik hataları ile büyük maçlarda yine goller yedirmesi, Okan Hoca 'nin ikinci yarının başında oyun gitmişken golden sonra ancak müdahale etmesi, Angelino'nun bizi bir kişi eksik oynatması gibi nedenler de eklenince bir puan bile süper!

Haldur huldur önde baskı değil, doğru pozisyon alma, dıpru savunma
Kanat organizasyonlar, sıfıra inme, boşluk yaratıp müsait şut, göbekten/çaprazdan verkaç, duran top organizasyonları, kornerler, taçlar
Bunlar olacak ve aşağıdaki kadroyla çıkılacak
Sonra gidişata göre Ziyech, Barış, Kerem, Mertens, Demirbay, Kaan, Nelson neye ihtiyacın varsa hamle olacak

Boey-Davinson-Abdül-????
————Toreira-Sergio
—————Ndombele
Tete—————————-Zaha
——————-Icardi

Bir de bu seviyede bulduğunu atacan aga

Yalnız Icardi sen de biraz ciddiye al şu işi be aslanım

Bugün yürüyecek halin yoktu

Samsun maçında da bi pozisyon vardı alıp gidemedin

Senin kredin var 1 aya toparlarsın herhalde

Maçın başında atamadığımız golleri korkunç aradık.

Şampiyonalar Ligi’nde en ufak boşluk bıraktığında cezayı kesiyorlar.

Kerem, İcardi, Ziyech maç genelinde kötüydü.

Tete ve Boey’in inadı maçı çevirdi.

3-3 berabere biten Karagümrük maçına benzetiyorum hikayeyi.

İlk 20 ve son 10 dk çok iyi oynadık. Gol sonrası 30 dk felaket bölüm var.

Mentali tutamazsan bu lig azap olur

Geri
Üst Alt