Kadir Güler
Parçalı Üye
- 18 Ağustos 2010
- 2.931
- 560
- 1.523
Bide hocanin mertens sevdasindan vazgecmesi lazim.70 den sonra bu adam katki verir.At saga teteyi.Mertens yerine ziyech daha etkili oluruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz 112 rakip 121 kilometre kosmus
60 dakika sustular izlediler 30 dakika ses ettiler diye başarılı olmuyor ki o dakikalarsa zaten takım iyi. Takım iyiyken tribünlerin iyi olmasının çok bir anlamı yok, tam tersi olmalı tribünler takım düştüğünde takımı ayağa kaldırmalı. Bizde oyuncular gazlıyor.Yok artık. Tribünün sesinden tvyi kısmak zorunda kaldım yaw şaka mı yapıyorsun ustat
Reis taraftar oynanan oyunu görüyor ve umudunu kaybediyor..yahu ilk golü atsak farklı olur diyorlar olmaz arkadaş olmaz.sahaya böyle yayılan takım her an gol yemeye musalttir.moldede ilk golü attikda ne oldu.o pozisyona artık direk diyemiyorum yav - CL maçı abi 7 metre kale sana gelen topa gelişine çok rahat vuruşun var..yazacaksın o golü .. valla orda ah şansızlık diyemiyorum.
1 tanede vurmak yerine icardi ve mertensin bomboş kaleye karşı olduğu yerde sağa çıkarmadı delirdim ilk yarı bunlara.
hadi futbol derim olur bunlar derim ama cidden en inanılmaz hayal kırıklığım stad ve taraftar oldu. 50 - 60 dk yedi adamlar maçtan sessizlikte. 2-0 sonrasınıda anlarım hadi iyice moral düştü ama yani acayip geç aktif oldu taraftar.
Şampiyonlar Ligi'ne gerçekten uzak kalmışız anlayış olarak.Kerem Demirbay, Mertens orta sahaları ile Şampiyonalar Ligi'nin denge oyununu oynayamayiz.Torrera,Ndanbele, Oliviera üçlüsü ile oyunu tutup illaki gol atardık ki attık da.Ancak geçirgen orta saha ile kolay gol yersen galip gelmek mucize olur.Uzerine Muslera'nın klasik hataları ile büyük maçlarda yine goller yedirmesi, Okan Hoca 'nin ikinci yarının başında oyun gitmişken golden sonra ancak müdahale etmesi, Angelino'nun bizi bir kişi eksik oynatması gibi nedenler de eklenince bir puan bile süper!Bir kere şunu kabul etmemiz gerekiyor, biz bu seviyelere hazır değiliz. Fizik olarak son derece yetersiz topçularımız var, şimdiye dek buraya hep kaliteli ayakların şapkadan tavşan çıkartmasıyla geldik, bu seviyede artık tıkanıyoruz. Bayern United falan acımaz 5-6 tane atarlar valla. Çalışmıyor takım ne fizik kalitesi nede bir oyun şablonu var sahada. Tamamen ezbere doğaçlama bir oyun var her maç. Bu anadolu takımına karşı tutar belki ama şampiyonlar liginde elek ederler
Molde bunlardan net daha iyi bir takım. Taş gibi top oynamıştı adamlar.Hiçbir şey oynamadılar. Bizim aptallığımız yenemememiz.
gelmisler bize laf ediyorlar... gitsinler inter totoda oynanacak olan zikindirik maclarini yorumlasinlarN.K.F.V.A.S.