Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.302
- 22.484
- 1.698
Evet Galatasaray yetkilisi. O onay veriyor profillereFM editörlerinden mi Sinan? Bu konuda bir fikrim yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Galatasaray yetkilisi. O onay veriyor profillereFM editörlerinden mi Sinan? Bu konuda bir fikrim yok.
Galatasaraylıların fazla "objektifliği" can sıkabiliyor bazen katılıyorum. Ama genel olarak maç analizlerini iyi buluyorum kendisinin.Evet Galatasaray yetkilisi. O onay veriyor profillere
Önce yazıyı sonuna kadar okumayı deneseydin keşke.
hepimiz biliyoruz da hocada sezinledigim sey olsun olacak ve oyuncu kusmesin beklentisi ancak sadece belli bir oyuncu grubuna yonelik bu beklenti. iyi oyun devam etsin puan kaybi olur ama oyun anlaminda gelisim gosteririz. hala ayni terane duboisi bitirdi gecen yil ama onun icin onemli degildi kac mac idare ederiz olur belki diye yerli statusunde diye adekugbe ile oynadi kazimcani aylarca oynatmadi, dubois gitti su haliyle angelinhodan iyidir kesin. angelinho ile boeyin yada oynadiginda duboisin yaptiginin yarisini alamiyoruz. gormemezlikten geliyor o kotuBu şekilde serzenişte bulunmakta bir sorun görmüyorum Ömer. Ama bahsettiğin durumun yanında bir sürü pozitif katkısı da var, onları göz ardı etmemek lazım.
Geçen seneki BJK maçı mesela, aklım almıyor nasıl o kadar beklenir. Göz göre göre 2.golü yedik ve o golle birlikte maçı kapattık. Bahsettiğin Molde deplasman ve evdeki maçlar içinde söylenebilir bu durum. Sana katılıyorum.
Ama dün ilk yarıdaki oyuna bakıp bir 10dk daha bekleyip denemesini de kabul ediyorum. 55'te yapsa değişiklikleri çoğu kişi katılırdı. Ziyech top kontrolü bile yapamıyordu, Kerem-Mertens iyice oyunda düşmüştü.
Hocayı en çok güvensiz/tedirgin hissettirmek isteyen rakipler/yorumcular. Geçen sene şampiyonluğa giderken bile devamlı "Okan Hoca yapamaz", "zaten kimse güvenmiyor", "gönderecekler" diye düşürmeye çalıştılar.
suc bunda degil, bunu böyle konusturanlarda 100% golleri kacirarak![]()
Bunu takıma gösterip ikinci maç fark atmazsanız adam değilsiniz demek lazım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bana göre hiçbir hata yok.Sinan'ın söylediklerindeki hata nerede?
Dün benim de dikkatimi çekti. Eğer işin sonucunda kırmızı kart çıkacak ve gole giden bir pozisyon yok ise oyunu durdurup kırmızı vermek gerekiyor diye hatırlıyorum.Oyuncu ikinci sarı karttan kırmızı kart yiyeceği zaman avantaja bırakabiliyor mu hakem? Yoksa hakemin takdirine mi kalmış? Atılması gereken adam geldi Zaha'yı engelledi pozisyonun devamında.
![]()
Bunu takıma gösterip ikinci maç fark atmazsanız adam değilsiniz demek lazım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kapıya ilave kilit falan takın kimse en iyisiGenelde batıl inançlarım yoktur fakat eşimle ne zaman maçı 3.bir kişiyle izlesek puan kaybettik. Beşiktaş deplasman gol attıktan sonra kardeşim geldi eve puan kaybettik. Dün akşam hesapta yokken kayinpeder geldi izlemeye yine puan kaybettik. Radikal bir karar aldık maç günleri eve f.terim gelse bile sokmayacagiz![]()
ilk yaptigi paylasimi editledi sonradan... "Shit hole" yaziyordu bastaÇevirileri kim yapıyor?
Bu bok çukurundan dememiş, bu boktan maçta 3 puanı hak ettim gibi bir şey yazmış.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Maç günleri eve kimseyi almam hiç uğraşamam yandan bana biri birşey bile sorsa sinir oluyorum tam konsantre maça odaklanıyor olmam lazım hatta hanım ve cocuk diğer odaya giderler maç izlerken.Genelde batıl inançlarım yoktur fakat eşimle ne zaman maçı 3.bir kişiyle izlesek puan kaybettik. Beşiktaş deplasman gol attıktan sonra kardeşim geldi eve puan kaybettik. Dün akşam hesapta yokken kayinpeder geldi izlemeye yine puan kaybettik. Radikal bir karar aldık maç günleri eve f.terim gelse bile sokmayacagiz![]()