⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Genelde batıl inançlarım yoktur fakat eşimle ne zaman maçı 3.bir kişiyle izlesek puan kaybettik. Beşiktaş deplasman gol attıktan sonra kardeşim geldi eve puan kaybettik. Dün akşam hesapta yokken kayinpeder geldi izlemeye yine puan kaybettik. Radikal bir karar aldık maç günleri eve f.terim gelse bile sokmayacagiz 😂😂

dcafe31fecd80cb359e4b8b5f0c6ca98.jpg

Bunu takıma gösterip ikinci maç fark atmazsanız adam değilsiniz demek lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beklenti çok büyük tamam

Oyuncular ellerinden geleni yapıyor

Futbolcu ıslıklamak nedir

Eylül ayında

Göndermek istesen bile oyuncuyu Ocak ayına kadar takımda kalır

Sahadaki futbolcu ıslıklanan bir oyuncu görürse sorumluluk almaz baskı oluşur takımda taraftarımız sabırla oyuncuları desteklemeli iyi yoldayız

dün ingiliz spiker tribünlerden şiddetli bir yuhalama geldi gibi birşeyler söyledi. rezil olduk valla

Oyuncu ikinci sarı karttan kırmızı kart yiyeceği zaman avantaja bırakabiliyor mu hakem? Yoksa hakemin takdirine mi kalmış? Atılması gereken adam geldi Zaha'yı engelledi pozisyonun devamında.

Bu şekilde serzenişte bulunmakta bir sorun görmüyorum Ömer. Ama bahsettiğin durumun yanında bir sürü pozitif katkısı da var, onları göz ardı etmemek lazım.

Geçen seneki BJK maçı mesela, aklım almıyor nasıl o kadar beklenir. Göz göre göre 2.golü yedik ve o golle birlikte maçı kapattık. Bahsettiğin Molde deplasman ve evdeki maçlar içinde söylenebilir bu durum. Sana katılıyorum.

Ama dün ilk yarıdaki oyuna bakıp bir 10dk daha bekleyip denemesini de kabul ediyorum. 55'te yapsa değişiklikleri çoğu kişi katılırdı. Ziyech top kontrolü bile yapamıyordu, Kerem-Mertens iyice oyunda düşmüştü.

Hocayı en çok güvensiz/tedirgin hissettirmek isteyen rakipler/yorumcular. Geçen sene şampiyonluğa giderken bile devamlı "Okan Hoca yapamaz", "zaten kimse güvenmiyor", "gönderecekler" diye düşürmeye çalıştılar.
hepimiz biliyoruz da hocada sezinledigim sey olsun olacak ve oyuncu kusmesin beklentisi ancak sadece belli bir oyuncu grubuna yonelik bu beklenti. iyi oyun devam etsin puan kaybi olur ama oyun anlaminda gelisim gosteririz. hala ayni terane duboisi bitirdi gecen yil ama onun icin onemli degildi kac mac idare ederiz olur belki diye yerli statusunde diye adekugbe ile oynadi kazimcani aylarca oynatmadi, dubois gitti su haliyle angelinhodan iyidir kesin. angelinho ile boeyin yada oynadiginda duboisin yaptiginin yarisini alamiyoruz. gormemezlikten geliyor o kotu

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sinan'ın söylediklerindeki hata nerede?
Bana göre hiçbir hata yok.

Arkadaşımızın biri aynı cümleleri söyleyip adama laf sokmaya çalışmış. Muhtemelen yazıyı bile okumamış.

Bir başka kardeşimizde adamın daha başka bir işine atıfta bulunmuş.

Tweetin altında yaptığı analizlerde çok doğru bence. Nelsson muhtemelen Başakşehir maçında yedek olur ama Sanchez ne kadar hazır acaba.

Oyuncu ikinci sarı karttan kırmızı kart yiyeceği zaman avantaja bırakabiliyor mu hakem? Yoksa hakemin takdirine mi kalmış? Atılması gereken adam geldi Zaha'yı engelledi pozisyonun devamında.
Dün benim de dikkatimi çekti. Eğer işin sonucunda kırmızı kart çıkacak ve gole giden bir pozisyon yok ise oyunu durdurup kırmızı vermek gerekiyor diye hatırlıyorum.

Hakem de bir tereddüt etti zaten.

Genelde batıl inançlarım yoktur fakat eşimle ne zaman maçı 3.bir kişiyle izlesek puan kaybettik. Beşiktaş deplasman gol attıktan sonra kardeşim geldi eve puan kaybettik. Dün akşam hesapta yokken kayinpeder geldi izlemeye yine puan kaybettik. Radikal bir karar aldık maç günleri eve f.terim gelse bile sokmayacagiz 😂😂
Kapıya ilave kilit falan takın kimse en iyisi

Maç günleri eve kimseyi almam hiç uğraşamam yandan bana biri birşey bile sorsa sinir oluyorum tam konsantre maça odaklanıyor olmam lazım hatta hanım ve cocuk diğer odaya giderler maç izlerken.

Geri
Üst Alt