⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

:D
images
Bu hanımefendiye çırılçıplak şekilde Game of Thrones dizisinde görmüştüm. Nadide bir parçadır kendisi.

inanamiyorum gercekten görüntülü mü konusuyorsunuz

ben 12 yildir sahinle 1 kere bile görüntülü konusmadim

En son böyle diyip 3 lü çıktığımızda psg den 6 yemiştik galiba. 3 lü oynamak için onu prova etmen ve çalışman gerekir. Oyuncuların uygun olmalı o oyuna.
Hadi defansa 3 stoper koyalım deyince bitmiyor o iş.
Nitekim biz hiç birini yapmadık.

2023-09-27_185527.webp

psgden 5 yedik 6 değil onda da bu kadroyla çıktık aynı şey değil.ayrıca ömer bayram emre mor vs yok şu anki kadroda.bu kadro yüz kere böyle mi oynadı da çıktı. şimdinin kadro kalitesi o maçın kaç katı.normal rakip varmış gibi çıkarsak görürüz 30 dakika 3-0 olunca skoru. hiç değilse böyle maç sonuna kadar getirebiliriz denenmiş ve başarılı olamamış ezbere ile çıkmaktan daha iyidir hiç değilse yeni birşey denemek. ölene kadar 3lü oynamayacak takım sadece münih ve manu deplasmanında oynayacak.

Musler
Boey sanchez nelson abdül
Tete toreira kerem zaha
Kerem
İkardi

Ekli dosyayı görüntüle 221389

psgden 5 yedik 6 değil onda da bu kadroyla çıktık aynı şey değil.ayrıca ömer bayram emre mor vs yok şu anki kadroda.bu kadro yüz kere böyle mi oynadı da çıktı. şimdinin kadro kalitesi o maçın kaç katı.normal rakip varmış gibi çıkarsak görürüz 30 dakika 3-0 olunca skoru. hiç değilse böyle maç sonuna kadar getirebiliriz denenmiş ve başarılı olamamış ezbere ile çıkmaktan daha iyidir hiç değilse yeni birşey denemek. ölene kadar 3lü oynamayacak takım sadece münih ve manu deplasmanında oynayacak.
3 lü savunma oynayan takımları incele. hepsi sistem takımlarıdır üst düzey olsun olmasın.
Denenmiş ve ezbere dediğin taktik ile şampiyon oldun; 3 lü savunma ile çıkmak az gol yiyeceğin anlamına gelmiyor nitekim çok hücumcu ile çıkmak çok gol atacağın anlamına gelmediği gibi.
1 gol eksik hatırlamışım kusura bakma bu arada.
sen 3 lü savunma ile çıktığın zaman ortaya Nelsson koyuyorsan ortasahanda o duruma uyacak topçun yok.
Senin beklerin bu takımla hiç kanat oyuncusu gibi oynamadı bugüne kadar, bunlar çalışılır öyle olur. Vites mi arttırıyorsun 3 lü çıkalım 5 li çıkalım diye.
Senin oyuncuların uygun mu 3 lü oyuna ayrıca? Angelino haricinde var mı oyuncun bu taktiğe aşina?

Geri
Üst Alt