Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Erkek sesi duymaya bile tahammülüm yok bir de görüntülü mü konuşuyorsunuz sizMaçın sonunda görüntülü arayacam aç telefonu kanks![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erkek sesi duymaya bile tahammülüm yok bir de görüntülü mü konuşuyorsunuz sizMaçın sonunda görüntülü arayacam aç telefonu kanks![]()
O yüzden mi Twitter Ses Odası'nda Gsc'nin sohbetine katılıyosunErkek sesi duymaya bile tahammülüm yok bir de görüntülü mü konuşuyorsunuz siz
Sizi seviyorumO yüzden mi Twitter Ses Odası'nda Gsc'nin sohbetine katılıyosun![]()
Bu hanımefendiye çırılçıplak şekilde Game of Thrones dizisinde görmüştüm. Nadide bir parçadır kendisi.
Normalde buna kalp atardım kanksta bu konuşmanın üzerine yanlış anlaşılabilirdiSizi seviyorum
Maçın sonunda görüntülü arayacam aç telefonu kanks![]()
Atmış kadar oldunNormalde buna kalp atardım kanksta bu konuşmanın üzerine yanlış anlaşılabilirdi![]()
Bu hanımefendiye çırılçıplak şekilde Game of Thrones dizisinde görmüştüm. Nadide bir parçadır kendisi.
bu 11 atak yapamaz![]()
3-5-2 ya da fark tercih hocanın.ortada isimler değişebilir.
Haluk abiler dumanla mı haberleşip canlı yayın yapıyoinanamiyorum gercekten görüntülü mü konusuyorsunuz
ben 12 yildir sahinle 1 kere bile görüntülü konusmadim
Fizik olarak ezilmeyecek bir 11. Makul geldi. Elimizde bir sürü oyuna atacak adam da olur.Topu Manu'ya bırakmak ve yaslanmak gerek.
Icardi - Barış Alper
Angelino - Kerem - Torreira - Sergio - Boey
Abdüş - Nelsson - Sanchez
Muslera
beni goruntulu araBu hanımefendiye çırılçıplak şekilde Game of Thrones dizisinde görmüştüm. Nadide bir parçadır kendisi.
En son böyle diyip 3 lü çıktığımızda psg den 6 yemiştik galiba. 3 lü oynamak için onu prova etmen ve çalışman gerekir. Oyuncuların uygun olmalı o oyuna.
Hadi defansa 3 stoper koyalım deyince bitmiyor o iş.
Nitekim biz hiç birini yapmadık.
3 lü savunma oynayan takımları incele. hepsi sistem takımlarıdır üst düzey olsun olmasın.Ekli dosyayı görüntüle 221389
psgden 5 yedik 6 değil onda da bu kadroyla çıktık aynı şey değil.ayrıca ömer bayram emre mor vs yok şu anki kadroda.bu kadro yüz kere böyle mi oynadı da çıktı. şimdinin kadro kalitesi o maçın kaç katı.normal rakip varmış gibi çıkarsak görürüz 30 dakika 3-0 olunca skoru. hiç değilse böyle maç sonuna kadar getirebiliriz denenmiş ve başarılı olamamış ezbere ile çıkmaktan daha iyidir hiç değilse yeni birşey denemek. ölene kadar 3lü oynamayacak takım sadece münih ve manu deplasmanında oynayacak.
Çıplak videosunu mu atayım? Onu mu demek istiyon?beni goruntulu ara