⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Oyuna göre skor mükemmel. Çok kolay çalım yiyoruz çok alan bırakıyoruz bu sevıyelerde olmaz. Acilen Tete Kerem yerine orta saha girmeli. Tempoyu düşürmemiz lazım.

beraberlik ıyı sonuç.bız bunları burda rahat yeneriz.kopenhagı da orada yenersek çıkma ihtimalimiz çok..

Kaan başarılıydı orta sahayı tuttu.Ortadan delip gelemediler.

Manu kotu oynuyor, bizde onlardan daha kotu oynuyoruz. Tete ve Kerem'in yerine Mertens ve Sergio'nun oyuna girmesi iyi olur bence.

Fiziksel olarak rakip bizden bayağı üstün özellikle tete ve kaan mücadele ortaya koyamıyorlar.Hücumda cok pas hatası yapmasak ilk yarı şansımızla belki 2-1 yapardık.İyi olsaydık ilk yarı 2-1 veya 3-1 yapılmayacak takım değil man utd.Ama müdahalelerde kötüyüz.

Orta alanda cok kalabaliklar. Ileri dortlu geriye donmuyor, sanki Pendik deplasmaninda gibiler. Iyi sonuc kotu oyun vardi, hoca mutlaka hamle yapmali. Demirbay girmeli ilk etapta. Daha sonra Mertens veya Oliveira.
demirbay co kagir, kerem out mertens in cünkü mertens de dinamik ve pres yapiyor ayrica icardi ile iyi anlasiyor, baglanti kuruyor

angelino cıkmazsa yeniliriz

Tete pek dripling yapan oyuncu değil kerem sağa çekip mertens ortaya geçer aslında tam ziyech lık maçtı bu maç bireysel yada anlık dalgınlık hata yapmazsak en kötü berabere biter ama güvenemiyom kimseye

Tv 8.5 digiturkte var mi varsa hangi kanal beyler.

Kerem çıksın yerine klmse girmese de olur. Bu kadar top kaybı.. Pes ya!

Ora süper lig değil ahbap yarı otomatik ofsayt şeyi war. Şaibe aramayın yani
Davinson bozuyor sanırım ofsaytı. Lakin çizgiyi göstermediler yada ben kaçırdım kıl payı bozuyor gibi geldi bana. Lakin Rashford inanılmaz hızlı bir adam.

Geri
Üst Alt