- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Totalde 6 deplasman galibiyetimiz var zaten Cluj, Braga vs. gibi onlarda. Başımızı eğmeyecek oyun ve skor yeterlidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bizden ziyade rakibin zaafına ve silahlarına göre 11 dizdim. Bruno ve Rashford'a alan verme lüksümüz yok. Bunun da kilidi Torreira'yı biraz serbestleştirip Bruno-Rashford bağlantısını kesme rolü vermek. Süpürücü olarak da Kaan'ı kullanmak. Keza ayağı da iyi geniş alanda en doğru adamı bulacaktır paslarıyla. Kapılan topları da kolay top kaybetmeyen driplingci kanatlarla değerlendirirsek dengeli bir maç oynarız gibi geliyor bana.Bence de Kerem A. bu mac dinlenmeli sonradan alinmali oyuna skor ve gidisata gore ancak bu duzende de Mertens gibi bir isimden yararlanamayacagiz.
Kopenhag'la berabere kalırsak 2 takım da 2 puanla grubu bitirebilir. Puan alamazsak fazla fark yememek de önemli
Içerde ki manu macini kazanacagimizi dusunuyorum. Ozamana kadar takim daha da oturur ve futbolcular formunun zirvesine cikarbunu ben de düşündüm
oyun disiplini ve mental anlamda kopenhag bizden daha iyidir muhtemelen
biz daha kırılganızdır
Sırtını tekrar profil foto yaparsan kazanırız sanki rnsBeraberlik mutlu eder, galibiyet azdirir. Cok zor mac. Hayirlisi bakalim
Senin gibi 1 futbol delisi bundan hoşlanırHer gün maç oynuyoruz gibi hissetmeye başladım.![]()
Bugün Zaha pas Tete boş kaleden sonra evin içinde takla filan atıyordum böyle olacaksa her gün olmasın.Senin gibi 1 futbol delisi bundan hoşlanır![]()

Demirbay transferi hiç hoş olmadi gibi ya. Vari yoğu Salih e bassaydik keskeKerem D. ve Sergio ile çok zor. Bence Kaan Torreira ve Ndombele ( kumar olacak ama ) denenmeli
Bugün Zaha pas Tete boş kaleden sonra evin içinde takla filan atıyordum böyle olacaksa her gün olmasın.![]()