⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Totalde 6 deplasman galibiyetimiz var zaten Cluj, Braga vs. gibi onlarda. Başımızı eğmeyecek oyun ve skor yeterlidir.

Şuana kadar hiç bir maçımızda topun arkasını geçip oynamadık, kağıt üstünde favori olduğumuz takımlarla oynadık ve hücum odaklı futbolumuz oldu. Molde ve Kopenhag maçının ikinci yarısı fiziksel düşüşler birlikte rakibe topu verdiğimizde havlu atma aşamasına geldik. Teoride ilk olarak akla Old Traffordayız topun arkasına topluca geçmek, rakibe göre top oynamak gelebilir ama bizim takımda şuan için bu mümkün değil. Benim görüşüm fazla radikal değişiklik yapmadan kendi karakteristik önde baskılı oynamaya devam etmemiz. Tabii ki de bunu 90 dkya yayarak yapmak lazım. Çok büyük düşüşler gösterebiliyoruz maç içinde. Güçlü rakiplerle oynamadık ancak şuanki iştahlı futbolumuzu ben beğeniyorum. Avrupa liglerindeki fizik kondisyon seviyesine gelsek güzel bir takım izleriz.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence de Kerem A. bu mac dinlenmeli sonradan alinmali oyuna skor ve gidisata gore ancak bu duzende de Mertens gibi bir isimden yararlanamayacagiz.
Ben bizden ziyade rakibin zaafına ve silahlarına göre 11 dizdim. Bruno ve Rashford'a alan verme lüksümüz yok. Bunun da kilidi Torreira'yı biraz serbestleştirip Bruno-Rashford bağlantısını kesme rolü vermek. Süpürücü olarak da Kaan'ı kullanmak. Keza ayağı da iyi geniş alanda en doğru adamı bulacaktır paslarıyla. Kapılan topları da kolay top kaybetmeyen driplingci kanatlarla değerlendirirsek dengeli bir maç oynarız gibi geliyor bana.

Sonuçta bu bir strateji fikridir.

Biz kapanmayı beceremiyoruz yani henüz net düzenli başarılı olmadık. O yuzden bildiğimiz oyunu oynamak mantıklı olur. 3lu orta sahayla oynamak orta sahada güç katmak konusunda mantıklı olur ama hoca b ihtimalle mertens yahut bugünkü orta sahayla başlar.

Beraberlik mutlu eder, galibiyet azdirir. Cok zor mac. Hayirlisi bakalim

Kaan Toreıra Oliveira orta sahasıyla çıkmak mantıklı olabilir. Manchestera açık alan vermessek takım savunmamız iyi olursa puan alırız. Bütün yükü Toreira ya vermek riskli olabilir.

Okan Buruk göreve geldiğinden beri ilk defa kendimizden büyük bir takımla oynayacağız sanırım.

Kerem D. ve Sergio ile çok zor. Bence Kaan Torreira ve Ndombele ( kumar olacak ama ) denenmeli

Beraberlik de iyidir . Kadroyu kuramıyorum abdülkerim nelson davison sanchez den ikisi . Kerem zaha zyech mertens den ikisi bakalım nasıl olacak . Ya da Ben kerem demirbay hem sergio mu olacak

Bugün Zaha pas Tete boş kaleden sonra evin içinde takla filan atıyordum böyle olacaksa her gün olmasın. :asd:
:D
images

Premier ligden aldığımız bütün oyuncuların 11de başlaması elzemdir.

domb bu maçta alınabilecek bi risk gibi duruyor.

Geri
Üst Alt