⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

yedigimiz goller cok dandik,yazık olmus.nelson ve sanchez uyumu ve ndombele bişeyleri çözer.

Kaan ayhan ile cok para harcamadan iyi bi önlibero kazandik bu cok iyi oldu. Ambrabat deniyordu, bence ayagi ondan bile iyi. Sertligi de gayet iyi o bölge icin.

yeni kendime geliyorum... Tarihi bir gece yaşadık. Iyiki Galatasaraylıyız. Yarin direk izin yazdırdım.

Her tribünde varmışız en az deplasman tribünü kadar diğer tribünlerde de taraftarımız varmış. :asd:

sen birde münihde gör ne olacak

şuan hiç yoksa en az 50 bin kişi o maça gitmek için bilenmiş vaziyetde o da en az
usturuplu tahmin yapıyorum
sırf beni 50 kişi aramıştır maça gideceğimi duyan

99 dortmund deplasmanı gibi olacak sanırım

hele birde mucize olurda ramsda yenersek x2 olur o baskı

şuan hiç yoksa en az 50 bin kişi o maça gitmek için bilenmiş vaziyetde o da en az

Birde şöyle içerde Münih yenersek oradaki atmosfer acayip üstü olur.

Reis bayern bizim mac icin bilet devri yapmayi yasaklayacak diyorlardi dogrumu bu

Benim arkadas bayern kulübünde üye ve büyük ihtimalle bileti olacak o mac icin. Bana devredebiliyormu?

Bu yüzden havuza top atilmaz, muslerada böyle kac defa gol yedirdi. Artik bunu yapmiyor kenarlara beklere uzun top atiyor ve yerine gönderiyor. Ayagi okadarda kötü olmadigini gösteriyor bu ama havuza atmayacan iste her zaman risk.

Şunu nasıl kaçırdılar hala anlamıyorum, derin GS iş başında. hhaha

Ekli dosyalar

• Screenshot_41.webp
    Screenshot_41.webp
    74,7 KB · Görüntüleme: 43
Ulan şaka maka Ankaragücü kadrosuyla Manu yu deplasmanda yedik helal Okan hocam ::)

Maçın adamı ödülünü kim aldı?

Reis bayern bizim mac icin bilet devri yapmayi yasaklayacak diyorlardi dogrumu bu

Benim arkadas bayern kulübünde üye ve büyük ihtimalle bileti olacak o mac icin. Bana devredebiliyormu?

sözde manuda yasaklamışdı
bugün hiç yoksa 5000 gsli tüm stadda dagılmışdı dep tribünü hariç

kapıda ki görevlilerde iş bitiyor
o görevlilerde türk çoğu zaman zaten :)

Peki satarlar mi?

Geri
Üst Alt