⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Boey’i devre arası alıp götürmeseler bari. yerini 10’da biri ile oynayan biriyle bile dolduramayiz

Beyler maçı 90dak tekrar nereden bakabiliriz.

Bir de bireysel performans videoları nerden bulabiliriz? Senior Monci mi ne bir Twitterci vardı galiba

Günaydın redcafe de rakı balık yapanlar

n9brw93d.webp

Mutlu uyudum mutlu uyandım, şampiyonlar liginin verdiği his hakkaten bambaşka

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocayı tebrik etmek lazım lakin bu maça en başından 3lu ortasaha başlasak yada 2.yari hemen başında 3luye dönsek bukadar baskı yemezdik muhtemelen tabi bu 3.elemanda Sergio olamaz netlesti

Nası koyduk bee ulan 4ü 5 i atabilirdik
insan gercekten hayret ediyor. şu halimiz 3 atıp kazanıyorken biraz top yapabilsek neler olacak. hepsinin ayağına birsey bağlamıssın gibi hareket edecek, topu 3 5mt ilerisine verebilecek yetenekleri yokoluyor. skor güzel vs. de bu aksam tarihi bir aksam olabilirdi skor manasında.

Dünkü maç çok ama çok önemliydi. Takımın kendisi bile potansiyelinin farkında değildi bence. Gerçekten ligin ve şikecilerin çok üzerinde bir kadroya sahibiz. Şikecilere bakmayın. Yakında patlarlar. Tek bir kötü sonuca bakar onların işi. Onlarda biliyorlar bunu sürekli hakem algısı yapıyorlar zaten. Ama bizde durum tam tersi. Tek bir iyi sonuç bizim özgüvenimimizi yerine getirecek ve bizi artık havaya sokacaktı. O da öyle güzel bir yerde geldi ki. Tüm Avrupa bizi konuştu gece. Bu şekilde devam edersek ligte şampiyonluk garanti. Avrupa'da da artık nereye kadar gidebilirsek. Çok güzel bir akşamdı. Teşekkürler Galatasaray.

Reisler nasıl bir takımız ullaaaaan seviyorum bu takımı yavvvvv iyiki galatasarayliyiz iki kere geriye düşüp karşılık vermek üstüne galibiyete gitmek acayip bir duygu şimdi bayer düşünsün 😀😀😀😀👍

Geri
Üst Alt