⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Oncelikle asla ama asla Turk medyasinin gazina gelmemeliyiz. ManU her ne kadar formsuz olsa da en formda Turk takimindan 5 kat daha sistematik ve duzgun top oynuyor. Sezona iyi baslamasalar da onlari Old Trafford'da yenmek hic kolay degil. Kaybedersek bizim icin cokus falan olmaz, beklenen sonuc olur. Onemli olan istekli bir oyun oynamak ve gelecek icin umit vermek. Beraberlik bizim icin mukemmel olur.

Bir diger konu da Kerem Akturkoglu - her ne kadar takimin en etkili yerli ismi olsa da tutturamadigi maclardaki inanilmaz pas hatalari ve fundamental eksikleri (ilk dokunus, dogru pas vs) yuzunden bize pahaliya mal olabilir, o yuzden Zaha solda, Mertens ortada, Tete sagda baslamaliyiz. Ikinci yarida Mertens'in yerine girip etkili olma olasiligi daha yuksek.

Ne olursa olsun bu arenada, bu deplasmanlarda oynamayi cok ozlemisiz ve bunu da hak ettik. Kaybedeceksek de savasip kaybedecegiz ve ligde hicbir sey olmamis gibi devam edecegiz. Mac sirasinda ve sonrasinda taraftar olarak asla takima tepki gostermeyecegiz

Katiliyorum ve bu suni gundemi de malum takimin medya gucu yapiyor. Beklentilerimizi beraberlik iyidir, yenilsekte karakter koyalim bir oyun gosterelim ya da ManU'yu zorlayalim seviyesinde tutmamiz lazim. Normal olan, hem deplasman takimi hem de henuz oturmamis bir takim olarak bizim kaybetmemiz. Olay olan ise yenmek ya da yenilmemek ancak cok iyi oynamak. Bizler icinde oyuncularimiz icinde harika bir deneyim olacak. Gaza gelmemek lazim.

la barış git en güzel karılar konusuna çavuşu tokatla
images (85).webp

kopenhag maci öncesi günleri saatleri sayiyordum…
bu macta hic beklentim yok rezil olmayalim yeter. Hedefimiz toplamda
kopenhagdan daha az gol yemek ve orda bir puan ile 3. olmak.

Premier League'de 7 maçta sadece 7 gol atabilmiş

7 maçın 4'ünü kaybetmiş

kazandığı 3 maçı da ite kaka 1 farkla kazanabilmiş takımdan fark yemekten bahsedenler var.

Okudukça kafaları yiyorum yeminle. Sen şu Manchester United'dan fark yiyorsan, kapat dükkanı git zaten. Yenilmekten söz edersin, anlarım. Fark yemek nedir arkadaş?

Adamlar Burnley'e kaybetti Burnley'e. Gir bak bakalım Burnley'nin kadrosuna. Senden ne fazlası var?

:red: zaten kaybecedegimiz bi maçtan neden beklentim olsun

Adamlarin forumlarini okudum, acayip temkinliler. Bizi kesinlikle kücümsemiyorlar. 1-0 olsun bizim olsun, Galatasaray kazanirsa hic sasirmam gibi yorumlar mevcut. Hepsi cok zor mac olacagini söylüyor.

Bayernle oynasak forumlarinda bizi 4-0dan asagisi kesmez gibi yorumlar havada ucusurdu.

Elimizde hızlı hücumlarda kontralarda çok tehlikeli olabilecek silahlarımız mevcut. Tete,Zaha,Kerem hatta Barış ve Bakambu da dahil bunlara. Sağlam bir ikinci bölge presi ile kaptığımız toplarda çok sıkıntı çıkarabilecek kapasiteye sahibiz. Yeter ki erken gol yiyip rakibi havaya sokmayıp kendi direncimizi düşürmeyelim.

Oyunculara ve teknik heyete güveniyorum

Iyi bir sonuc alacagiz ve kaybetmeyecegiz

a.gücü maçında kazanan kadroyu bozmayayım kafasında değildir heralde hoca a.gücü ile manu bir mi tor-kerem-sergio bile zayıf kalabilir keşke ndombele hazır olsaydı

Geri
Üst Alt