Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
DmmmmHeyecanlıyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DmmmmHeyecanlıyım
Bende heyecan yokHeyecanlıyım
Son dk date fırsatı oluştu elvada gs
Kalbin dayanmaz zatenBende heyecan yok
Bu konuyu dillendirmeyelimAklımdan çıkmıyor. Bumac iyi oynayıp gecenki maçı unuttursun
Kalbin dayanmaz zaten
Foruma ilk 2011de kaydolmustum. Fbliyim diye banlamislardi. Lise bire gidiyordum
Kankisi varsa konum atSon dk date fırsatı oluştu elvada gs
yakupcinar
Okan Hoca orta saha için son kararını verdi Torreira’nın yanında Kaan Ayhan’a şans verecek. Kerem Demirbay yedek.
Galatasaray 11: Muslera, Boey, Davinson, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Zaha ve Icardi…
Beraberlik büyük başarı olur arada ciddi şekilde güç ve tempo farkı var İngiliz futbolu bu sonuçta adamların kümeye oynayanları bile bizim ligde şampiyonluğa oynar
SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben boyle bi sacmalik gormedimyakupcinar
Okan Hoca orta saha için son kararını verdi Torreira’nın yanında Kaan Ayhan’a şans verecek. Kerem Demirbay yedek.
Galatasaray 11: Muslera, Boey, Davinson, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Zaha ve Icardi…
Kadromuz ne kadar lig için yeterli olsa da şampiyonlar ligi için eksikleri var tempolu güçlü bir 8 no alamadık mesela ndombelenin prime hali olsa yanında sneijder gibi bir 10 no olsa bu gruptan çıkma ihtimalimiz çok daha fazla olurdu demirbay Sergio mertens gibi temposu düşük adamlarla zor işŞampiyonlar liginde bir noktaya gelmek istiyorsan Manchester united gibi takımları yenebilmek süpriz olmamalı. Ben beraberliği tatmin edici bulmuyorum.
Herkes Kaan Kaan dedi hoca ortasahaya koydu burayı okuyor belli ki.yakupcinar
Bizim kaleye mi atacakHis geldi. Angelinonun golu var bu maç. Gol atmazsa kasima kadar girmem foruma.