⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Sanchez bu maça hazırlanmalı.

Nelsson ve Abdulkerim’in bugün ki performansı ve fizik gücü yeterli gelmiyor tıp seviyede.

Kerem iç saha maçlarında yedek kalabilir ama bence United deplasmanı için önemli silah olur.

Baskısız pozisyonda mal gibi topu kaptırıp gol yemezsek sorun çıkmaz.

Stoperleri de bomba icardi kendinde olursa kerem 2 asist yapar. Ceza sahası arkasına atılan toplarda gece fener tutulmuş tavşan gibi kalıyorlar. Adamların en iyi defans yapan oyuncusu stoper olmayan casemiro geride karşılıyor resmen az ileri çıktığında resmen maden.

bayern 4 attı diye zıplamayalım man utd fizik + pas oyunu olarak bizden çok güçlü
bu maçta en ii senaryo inter catenacciosu yapıp ani paslarla zahaynan firsat aramakla mümkün, başabaş oynamaya kalkarsak tarihi rezalet bizi bekler

Topu manuya bırakıp geri çekilip etkili kontra ataklara çıkmazda haldır haldır pres falan yapmaya kalkışırsak 4 tane falan yeriz öbür türlü %10 bir şansımız var.

Manu tabiki ağır favori bunu tartışan yok ama baskı onların üzerinde mutlak kazanmaları gereken maç ve yüklenecekler gol veya goller bulacağımıza eminim yeter ki doğru şekilde pozisyon alalım basit gol yemeyelim

Macin gidisatini yazayim.
Iyi baslayacagiz pozisyona girecegiz kontralarla direkten dönecek, en kritik yerde gol atacakken oyuncumuzun ayagi kayacak. Muslera hatali pas ile gol yedirecek. Rakip kaleci hayatinin macini oynayacak. Okan hoca gol yiyene kadar oyuncu degistirmeyecek. Klasik CL maci

5-4-1 oynayalım… bugün Union Berlin çekti bu taktiği az kalsın puan alıyordu Real Madridten.. 0 kaliteleri olmasına rağmen. Bizde Zaha-İcardi-Ziyech-Tete gibi ayaklar var

Muslera
Boey - Nelson - Abdul - Kazımcan
Ndombele - Toreira - Oliveira
Tete - Barış - Zaha

Kontra atak bazlı ve fizik gücü yüksek bir kadro kurulmalı.

Bu takım bana hiç umut vermiyor malesef, çünkü daha en başta koşu mesafelerinde geri kalıyoruz, şampiyonlar liginin en az koşan takımıyız, kalite olarak üstümüzde olan bir takımı, çok şanslı ve kısmetli bir günümüzde değilsek yenme yada berabere kalma şansımızı da muhtemel görmüyorum. Yıldızlarımız var diyoruz da, olan yıldızlarımız daha ayakta duramıyor.

Taktik belli
Uefa grubundan çıkan takım taktiği
Bekle bekle bekle

Bu maçta kontra oynarız ne güzel pas yapmaya gerek yok

Geçen seneki Fener maçı gibi oynamalıyız. Elimizde Zaha-Kerem-Tete gibi kontraya yatkın 3 oyuncu da var. Çok zor bir maç olacak, umarım moral bozucu bir skor olmaz.

Topu Manu'ya bırakmak ve yaslanmak gerek.

Icardi - Barış Alper
Angelino - Kerem - Torreira - Sergio - Boey
Abdüş - Nelsson - Sanchez
Muslera
Makul bir kadro. Barış hakikaten bu tarz maçlar için planda yer almalı. Fiziksel eksikliğimizi bir nebze olsa da dengeler. Bayağı yoracaktır United defansını.

Deplasman maci oldugu icin daha rahat olacagimiz kesin

Isliklayan ve oyunculara baski yapan bir taraftar da olmayacak,burda kendi taraftarimizdan bahsediyorum

Deplasman oyunumuz genel de daha iyi bu yüzden en azindan puan alacagimizi düsünüyorum

Geri
Üst Alt