⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Lucescu zamanı Barcelona Roma Liverpool'lu grup gibi 5 beraberlik 1 mağlubiyet falan alıp rezil olmadan evimize dönsek keşke. 4 beraberlik 2 mağlubiyet de olur

En iyi ihtimal ilk yarıyı 0-0 bitirmek olur sonrası her şey olabilir ilk golü yersek takım reaksiyon veremiyor ilk golü atarsak skoru koruma şansımız var

Hoca yediğin haltı düzeltip surdan umarım minimum 1 puan alırsın da 2.haftadan uefaya gitmeyi bile lüks görmeyiz umarim

Muslera

Sanchez - Nelsson - Abdulkerim

Boey - Torreira - Ndombele - Angelino

Ziyech - Icardi - Zaha

Sanchez, Ndombele ve Zahayı daha önce birçok kez karşılaştıkları United'a karşı oynatmayacaksak neden aldık kadro böyle olmalı

Geride sağlam durabilsek bunlarla cebelleşiriz biz.

ilk golü ne kadar geç yersek iyi. ilk golü yedikten sonra helva gibi dağılırız maalesef.

birde kötü gitmeleri bizim açımızdan iyi değil. bizim maçı çıkış maçı olarak hedeflerlerse fark bile atabilirler moral bulmak için.

Muslera

Sanchez - Nelsson - Abdulkerim

Boey - Torreira - Ndombele - Angelino

Ziyech - Icardi - Zaha

Sanchez, Ndombele ve Zahayı daha önce birçok kez karşılaştıkları United'a karşı oynatmayacaksak neden aldık kadro böyle olmalı
ndombele'nin ilk 11 e girmesi kasım sonunu bulur.

Maç maç gidelim arkadaşlar. Daha bu maça çok zaman var. Dünkü maç geride kaldı. Olumlu şeyler de var. Her maç üstüne koya koya gideceğimizi düşünüyorum ve geleceğe umutla bakmak istiyorum ben.

Bu maç kontraatak oynayacağız ki oyunumuzun buna daha uygun olduğunu düşünüyorum, set oyununu beceremiyoruz. Güzel defansif bi kadro ve dizilişle puan alabiliriz. Kanatlar tete, zaha, orta saha 3lü torreira, kaan Ayhan, demirbay(oliviera), defansta davinson

Geri
Üst Alt