- 27 Ocak 2010
- 139.612
- 106.001
- 5.648
Anadolu takımlarından savunma dersi alıp geçiş hücumuyla saplayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bize karşı hatasiz oynayacagindan kimsenin şüphesi olmasinMaguire denen mal oynarsa şansımız olabilir. Tek Onana malı ile olmaz bu iş.
Hocam niye show yapayım@Deniz Zorlu Bu maçtan en az 1 puan alırsak Deniz Zorlu'nun yapacağı showları düşünemiyorum bile ben yav![]()
Yok o anlamda değil reis alıntı anlamında show yaparsın demek istemiştimHocam niye show yapayım![]()
Ben de öyle yorumladımYok o anlamda değil reis alıntı anlamında show yaparsın demek istemiştim![]()
Bence gayet güzel oynamışız hocam golü bulamadık hayırlısı olsun.@Deniz Zorlu Bu maçtan en az 1 puan alırsak Deniz Zorlu'nun yapacağı showları düşünemiyorum bile ben yav![]()
Evet reis yazanlar varBen de öyle yorumladımuygulama kalktıktan sonra çok bakmıyorum yazıyorlar mi gene hocam.camawinga oyuncu değil tarzında
![]()
Bu yeni transferler takıma adapte oldukça önümüz açık bizim reis..Bence gayet güzel oynamışız hocam golü bulamadık hayırlısı olsun.
Abdulkerim Nelsson dan daha iyiMuslera
Boey Nelsson Sanchez Angelino
Ndombele Torreira Oliveira
Ziyech Icardi Zaha
Abdulkerim'de oynayabilir; Ndombele yerinede Demirbay olabilir.Abdulkerim Nelsson dan daha iyi