Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.243
- 102.359
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera
Davinson Nelson Abdülkerim
Boey Torreira Kaan Angelino
Tete Icardo Zaha
Tete'yi kesip bir orta saha daha koyup 3-4-3 yerine 3-5-2 mi oynasak acaba diye de düşünüyorum ama orta sahalarımıza da güvenmiyorum açıkçası. Okan bence 4-3-3 oynayacak ama 3'lü savunma çıkacağını sanmıyorum. İyi bir oyunla yenileceğimizi tahmin ediyorum.
Bitti maç kaybettik.Valla öyle nude atamadım hiç transfer nöbeti temennileri de dahil
tek bir fark ile aynı onbiri yazmışız.İlk 11'de oynamaması gerekenler:
Kerem Aktürkoğlu: Top kayıplarını ve beke yardım konusundaki eksikliğini çekemeyiz bu maç için. Ligde o kadar sıkıntı olmuyor. 10 nolu sistemle oynamamamız gerektiği için 10 noda da oynamamalı.
Kerem Demirbay: Ligde yerli diye oynuyor. Birkaç maçtır çok kötü oynamaması lazım
Mertens: Önde baskıda faydalı ama 45 dkdan fazla oynayamıyor. Oynatıp orta sahayı düşürmem.
Ziyech: Sakat ve max 65 dk gördük onda da sakatlandı. Fizik olarak hazır değil.
Ndombele: max 15 dk gördük. Hazır bulmadım.
Bunları hamle oyuncusu olarak kullanmasına bir şey demem ama fizik olarak kötü durumdaki hiçbir oyuncuyu ilk 11'de görmek istemiyorum
11'im aşağıdaki gibi. Açık alan bulacağımız ve domuz gibi olduğu için sağa Barış Alper'in konulmasına veya orta sahada 3'e 2 değil de 3'e 3 kalmak için Tete yerine Sergio'nun konulmasına da itiraz etmem.
Bir şey diyim mi bu maç Icardo'ya da çok uygun değil. Zaten bu aralar aşırı bir hantallık var üstünde. Kadıköy'deki gibi öne Barış'ı atıp Icardo'yu 2. yarının başında soksak mı acaba diye düşünmedim değil ama darılır ve kriz çıkar muhtemelen. 1 maç alacağız diye uzun vadede zararlı çıkarız.tek bir fark ile aynı onbiri yazmışız.
ben sağ forvete kerem, sen tete yazmışsın.
normalde kerem ile ilgili tüm yazdıklarına katılıyorum ama ilk defa kapanıp, açık alan bulacağımız bir maç olacak muhtemelen o yüzden kendisini isterim bu maç. bir diğer sebebim ise icardi ile olan uyumları.
Oynatirsa işimize gelir,normalde Rasvord var orada-en verimli olduğu yer-Garnaco oynarsa o sağa geçer ve takım ritimleri bozulur.Hem Boey 'in hız ve gücü onu durdurmaya yeter,sol bekleri de olmayacağı için extra hücum yapabiliriz.Rasvord hayvanına hız da güç de yetmez!Keltos garnaçoyu oynatmak gibi bir delilik yapmaz ins. O çocuk beni korkutuyor.
Rasfordun saga gecmesi ölümümüz olur direkt. Garnaço boeyimizi oyalarken kerem-Angelino kanadi hastanelik olur. Keltosun Garnaco-Hayland-Rasford cikmayacak kadar mal olmasini umuyorum.Oynatirsa işimize gelir,normalde Rasvord var orada-en verimli olduğu yer-Garnaco oynarsa o sağa geçer ve takım ritimleri bozulur.Hem Boey 'in hız ve gücü onu durdurmaya yeter,sol bekleri de olmayacağı için extra hücum yapabiliriz.Rasvord hayvanına hız da güç de yetmez!
Sol bek Angelino ile çıkarsak zaten çoktan geçmiş olsun.Ya 3'lü çıkacağız ki hiç denemediğimiz için mümkün görünmüyor ya da Abdülkerim 'i oraya koyup en azından idare edeceğiz.Dalo da çok çıkıyor sağ kanatta,sol bekleri yok sadece,onu hesaba katarak söylüyorum.Rasfordun saga gecmesi ölümümüz olur direkt. Garnaço boeyimizi oyalarken kerem-Angelino kanadi hastanelik olur. Keltosun Garnaco-Hayland-Rasford cikmayacak kadar mal olmasini umuyorum.