⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Muslera
Boey
Sanchez
Abdülkerim
Angelino
Thor
Kerem Demirbay
Ndombele(Sergio)
Tete
Zaha
Icardi

Ben böyle bir 11 bekliyorum 4lü savunma 3lü orta saha.

3lü defans kadro için bence de uygun görünüyor isim isim ama hiç denemeden etmeden ilk kez böyle bir deplasmana çıkmak ne kadar mantıklı bilmiyorum

4-3-3 çıkmalıyız

Kopenhag maçı dışında vasat veya vasat altı bi performansı olan tete için ondan çok daha formda olan kerem aktürkoğlu'nu keseceğini sanmıyorum hocanın forma adaletini sağlayamazsın bu şekilde. He 10 numara da oynayacaksa hiç oynamasın daha iyi o ayrı bi konu

oyuncu pazarlama açısından harika bir maç. sezon sonu güzel bonservisler kazanıp Cash olarak güçlü olmalıyız. fırsat transferi düştüğü gibi basar alırız.

Avrupa için en ideali 4-3-3. Kadro tahminim:

Muslera
Boey-Nelsson-Davinson-Angelino
Kerem D.- Toreira- Sergio(Ndombele)
Tete-İcardi-Zaha(Kerem)

bana gore 3-4-3 bi yalandir aslinda o dizilis 5-2-3'dur
2 merkez defans ve 2 bek ile oynuyorsan o maca 5 defans ile cikiyorsundur ddolaysiysa o 3-4-3 filan degildir

bana gore 3-4-3 bi yalandir aslinda o dizilis 5-2-3'dur
2 merkez defans ve 2 bek ile oynuyorsan o maca 5 defans ile cikiyorsundur ddolaysiysa o 3-4-3 filan degildir
images (81).webp

Muslera
Boey - Sanchez - Abdül - Angelino
Torreira
Sergio - Ndombele
Kerem - Icardi - Zaha​

Hep merak ettiğim bir şey var. 88 yılında Hagi bize karşı oynamasaydı Steau’yu eleyip finale çıkabilir miydik?

forvet arkası mertens başlamalı, olur da sol zaha ortada keremle başlarsak her kereme atılan topu arkadan dürttükleri gibi kalemizde pozisyon değil gol yeriz bu sefer...

Beraberlik için mi çıkacagız yoksa kazanmak için mi... Okan hoca bu sorununc evabına göre kadro cıkaracak.

Geri
Üst Alt