⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

1696238785350.png

Bu maçı kazanamayacağımızı düşünüyorum, 1-1'lik kötü bir sonuç tahmin ediyorum.

Galata oldukça iyi bir takıma sahip (Sanchez, Torreira, Icardi, Zaha, Mertens, Ndombele) ve bizim için zor olacak

Normalde bu maçlar için rotasyon yapmalı ve rahat bir şekilde kazanmalıyız ama eminim yine izlemesi acı verici bir maç olacak.

Bu unıtedlılar totem mi yapıyor yoksa bizi mi yiyor anlamadım.

Son oynadıkları maçta c.palace'de 4-3-3 çıkmış.

1696239509660.webp
Şu şekil benzer bir istatistik ve 1-1 e fit'iz.

1696239541357.webp

Umarım o hasret olduğumuz Avrupa refleksini göstereceğimiz bir maç olur. Zaha ve Sanchez için tam kariyer maçı. Sürpriz bir sonuç alırsak Epl'de tekrar gündeme gelecekler.

Okan Buruk ligde iyi işler yaptı ama Avrupa'da henüz bir Terim, Feldkamp, Mancini vari refleks göstermedi. Onun da kendini ispat etme maçı bir yerde.

Ziyech yerine N’Dombele’nin hazır olması daha önemli.

icardi
zaha kerem
kerem toreira olivera
anhelinyo nelson sanchez boey
muslera

Orta sahanın ortası kaynaklı yenileceğimizi düşünüyorum

Ama Hoca orta sahayı sert tutarsa bence galip gelebiliriz

cl için topcu aldık oynatamıyoz. şanssızlık falan da değil bu hazır olmamaları kaynaklı.

son maçta en azından doğru oyunu doğru tempoyla oynadık. basit hata yapmazsak (ki sanchez korkutuyor beni) puanla döneriz insallah. 1'mi olur 3 mü bilemiyorum.

Merak ettiğim üçlü tercihi olacak mı? Bakalım.

Hem Avrupa hem Türkiye'de ortasahamiz 3lu olmalı artık ,manu ve bayern deplasmanlarinda psikolojiyi çökertecek skor olmadığı sürece sorun yok ,sonuçta baba bir gruptayiz

Geri
Üst Alt