⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Ekli dosyayı görüntüle 221768
Bu maçı kazanamayacağımızı düşünüyorum, 1-1'lik kötü bir sonuç tahmin ediyorum.

Galata oldukça iyi bir takıma sahip (Sanchez, Torreira, Icardi, Zaha, Mertens, Ndombele) ve bizim için zor olacak

Normalde bu maçlar için rotasyon yapmalı ve rahat bir şekilde kazanmalıyız ama eminim yine izlemesi acı verici bir maç olacak.

Bu unıtedlılar totem mi yapıyor yoksa bizi mi yiyor anlamadım.
Nasil oynadigimizi bilmeden kadroya gore yorum yapiyorlar

IMG_6726.webp

Öğle arasında maçı evde konsolda oynadım. Tüm maçlardan önce efsanevi modda maça çıkacak tahmini kadroyla en uzun dk ayarıyla maçı galip gelene kadar oynarım.

2 tane yazdı Zaha biri İcardi diğeri Tete’nin asisti. 2-1 öndeydik dakika 33’te.Mesai başladığı için erken kapatmak durumunda kaldım.

Bu ziyeche noldu yav şimdi 2 maçtır yok yarında yok diyolar okan hoca önemli bişeyi yok demişti.

Erken geriye düsersek 3 tane yeriz gibi geliyor bana. Bunlar sanki her gecen dakikayla gol atmaya daha zorlaniyor. Erkenden gol yemezsek maci almamiz sasirtici olmaz

İlk 30 dk oldukça baskılı başlayacaklardır. Gol yemeden bu dakikaları geçersek istediğimiz gibi gidebilir maç.

Beyler burası düşler sahnesi. Her şeyinizi verin!!!!

önde baskıyla ipimizi çekeriz. insallah ayağa sağlam oynamayı tercih eder okan. büyük maçlara güzel hazırlıyor hem kendini hem takımı. devamlılığı olan bir maç olur insallah

önde baskıyla ipimizi çekeriz. insallah ayağa sağlam oynamayı tercih eder okan. büyük maçlara güzel hazırlıyor hem kendini hem takımı. devamlılığı olan bir maç olur insallah

Çok doğru yorum şu maça 3 8’le çıkmıştı mesela

------------------------------muslera------------------------------
---boey---------nelsson------------davinson------abdülklerim--
------------------------------torreira------------------------------
-------------------demirbay---------oliveira----------------------
--ziyech-------------------------------------------------zaha------
------------------------------icardi---------------------------------

Orta sahayı üçlemek lazım.

Hatta bence orada Torreira - Sergio - Kaan olmalı.

Kükreyen aslanım benim, sevincim gururum benim
olaydır bütün gollerin
alem buysa kral Cimbom, alem buysa kral cimbom!!!

Geri
Üst Alt