⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Erik ten Hag: "Altay'ın yarın oynayıp oynamayacağını göreceğiz. İki kalecim de çok değerli. Zamanı geldiğinde Altay'a da yer vereceğiz. Onana'nın alabildiği kadar süre alması gerekiyordu ve kupada onu oynattık. Altay antrenmanlarda çok iyi performans gösteriyor, ondan memnunuz."

Erik ten Hag: "Galatasaray'ın kalitesini biliyoruz. Sadece Zaha ve Icardi değil, Mertens ve Ziyech gibi isimler de var. Doğru sonucu almak için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız"

Bizi abartan cümleler sarfetmiş.
:D
24935.jpg

Hocayı az çok tanidiysam Sergio kesin 11 başlar.

Yarın bence biraz sürpriz bir takım çıkacak. Kaan'ın oynayacağını düşünüyorum.

Muslera
Boey Sanchez Apo Angel
Torreira Sergio
Tete Kero Zaha
Kral

Muslera
Boey Sanchez Apo Angel
Torreira
Tete Kerem Sergio Zaha
Kral

Süleyman Rodop: "Galatasaray'ın Manchester United maçı kadrosunda, 2 mevkide 2 değişiklik olacak."

Biri Kaan'la Abdülkerim
Diğeri de Kerem yerine Mertens veya Oliveira diye tahmin ediyorum. Mertens ilk 11 olmamalı bence. Gerçi Rodop'un da ne dediği anlaşılmıyor zurna herif

beklenen kadro!

macı cözecek adam belli

Süleyman Rodop: "Galatasaray'ın Manchester United maçı kadrosunda, 2 mevkide 2 değişiklik olacak."

Biri Kaan'la Abdülkerim
Diğeri de Kerem yerine Mertens veya Oliveira diye tahmin ediyorum. Mertens ilk 11 olmamalı bence. Gerçi Rodop'un da ne dediği anlaşılmıyor zurna herif

sergio ve apo 11e döner.

kadroya fazla karışmaz hoca

Kerem 11 başlar

parayı basıp Fredi alacaktık biz abi.

Nokta atış olurdu

Almadık, Kuşlar aldı ve şampiyonluğa ortak oldular.

Galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum. Özellikle Zaha ve Kerem Aktürkoğlu iyi oynayacak bence.

mehmet özcan çöpüne göre sergio kaan torreıra 3 lüsü orta sahada oynayacakmış.
Arka dörtlü apo sanchez.
kerem out. tete zaha icardi olacak dedi.

Geri
Üst Alt