⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Teoride fena durmuyor :)
Screenshot_2023-10-02-17-06-26-059.webp

Zor maç olacağı kesin ama Manchester savunma dörtlüsüne karşı kendi oyunumuzu oynarsak etkili oluruz kaliteli ayaklarımız var bizden çekinecekler

Ön alan presi yapmamamız lazım. 30. dakikadan sonra o baskı kırılınca oyun aleyhimize işliyor

Süleyman Rodop: "Galatasaray'ın Manchester United maçı kadrosunda, 2 mevkide 2 değişiklik olacak."

Biri Kaan'la Abdülkerim
Diğeri de Kerem yerine Mertens veya Oliveira diye tahmin ediyorum. Mertens ilk 11 olmamalı bence. Gerçi Rodop'un da ne dediği anlaşılmıyor zurna herif
Duayen gazeteci ağabeyimiz hakkında doğru konus

Nelson-Sanchez ikilisine hazirlanin derim. Abdul'un solbek oynamasi bu macta mumkun degil. Cok agir. Dolayisiyla klube de oturacaktir. Bir sakatlik, kart durumu olmazsa ya da taktiksel bir degisiklik gerekmezse oyuna girmez diye dusunuyorum.

Tete 'ye bir sans daha verilecektir. Umariz boyle bir macta sacmalamaz.

Geliyoruz Manu bu sefer elimizden kaçamazsın

Sizden korkan sizin gibi olsun. Bırakın az farkla yenilmeyi, beraberliği ümit eden kendine Galatasaraylıyım demesin.

Şampiyonlar Ligi'nde, Süper Lig'deki gibi hakemlerin oyunu sürekli durdurup soğutmaması sürekli akan oyunu beraberinde getiriyor ve takım fizikken zorlanabiliyor. Bu da ligimizin bir zaafı.

Son düzenleme:
Süleyman Rodop: "Galatasaray'ın Manchester United maçı kadrosunda, 2 mevkide 2 değişiklik olacak."

Biri Kaan'la Abdülkerim
Diğeri de Kerem yerine Mertens veya Oliveira diye tahmin ediyorum. Mertens ilk 11 olmamalı bence. Gerçi Rodop'un da ne dediği anlaşılmıyor zurna herif

tete yerine oliveira da olabilir

kerem sağda başlasa sanki kontralarda çok ihtiyacımız olacak

Üçlü orta saha düzeniyle çıkacağımızı düşünüyorum

Geri
Üst Alt