- 17 Ağustos 2009
- 44.224
- 33.334
- 3.448
Böyle bir şey düşünüyorsa hocam net bir mağlubiyet istiyor demektir
Düşünüyor olabilir. Okan Buruk, Fatih Terim'den bile daha cesur bir hoca.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bir şey düşünüyorsa hocam net bir mağlubiyet istiyor demektir
4231 çıkacaksak bari böyle çıkalımTorreira haricinde ortasahada top kazanacak adam yok. Böyle bir kadro kesinlikle olmamalı
Sus ve kadronu kurManchester United kendi evinde 2.Y daha etkili oynuyo eğer İy golleri yersek puan alma ihtimalimiz olmaz.Kerem yerine Mertensle başlamalıyız bence.İy 1 gol bulursak 2. Y konra atağa çevirirsek işi en azından 1 puanı alabiliriz..
Kerem Aktürkoğlunun yerine oliveiranın oynaması daha doğru olur. O da 10 numara değil, 3lü ortasaha olarak. İkinci yarı oliveira çıkmalı ndombele oynamalı şahsi düşüncem
Bana kalsa kaan torreira ndombele yapalım direktKerem Aktürkoğlunun yerine oliveiranın oynaması daha doğru olur. O da 10 numara değil, 3lü ortasaha olarak. İkinci yarı oliveira çıkmalı ndombele oynamalı şahsi düşüncem
Mertens oynarsa güzel olur kanks eğer oynamazsa 4-3-3 şeklinde oynayalım.Sergio Oliveira da oynamalı.Uzun lafın kısa özeti Kerem 10 numarada maça başlamamalı kanatta ise Zaha var.2.Y girmesi daha etkili olabilir..Sus ve kadronu kur
kaan orada demirbaydan daha faydalı olur. top kazanıyor, konsantrasyonu yüksek, duran toplarda etkili, ayağı iyi. güzel üçlü olur.Bana kalsa kaan torreira ndombele yapalım direkt
Süleyman Rodop: "Galatasaray'ın Manchester United maçı kadrosunda, 2 mevkide 2 değişiklik olacak."
Biri Kaan'la Abdülkerim
Diğeri de Kerem yerine Mertens veya Oliveira diye tahmin ediyorum. Mertens ilk 11 olmamalı bence. Gerçi Rodop'un da ne dediği anlaşılmıyor zurna herif
tsi 21:45Basın toplantısı kaçta acaba
Orta sahada Kaan oynayacakMuslera
Boey Sanchez Apo Angel
Torreira Sergio
Tete Kero Zaha
Kral
Muslera
Boey Sanchez Apo Angel
Torreira
Tete Kerem Sergio Zaha
Kral
Yapmazsa 3 Luk olur geri gelirOkan Buruk'un kafasındaki 11 şu olabilir. Sanırım beklediğimiz gibi 3 orta saha falan yapmayacak.
Ekli dosyayı görüntüle 221795